ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σκύλος δάγκωσε συνταξιούχο

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 22:46
Ο κ. Αθανάσιος Αρσένος στο γραφείο της «Ε» Τυρνάβου δείχνει τα τραύματά του από την επίθεση του σκύλου Ο κ. Αθανάσιος Αρσένος στο γραφείο της «Ε» Τυρνάβου δείχνει τα τραύματά του από την επίθεση του σκύλου

Ο φόβος και ο τρόμος είναι εδώ και καιρό ένας μεγαλόσωμος σκύλος στις εργατικές κατοικίες Αμπελώνα, ο οποίος επιτίθεται σε ανυποψίαστους ανθρώπους στην περιοχή.

Ήδη, σύμφωνα με καταγγελίες μέχρι τώρα δαγκωνιές δέχτηκαν πάνω από πέντε άτομα εκ των οποίων και ένας ιερέας που ήταν πιο… τυχερός αφού το σκυλί του… έσκισε μόνο τα ράσα.

 Την περασμένη Παρασκευή ο συνταξιούχος κ. Αθανάσιος Αρσένος, κάτοικος των εργατικών κατοικιών στον Αμπελώνα, βγήκε βόλτα στο απέναντι παρκάκι όπου και το παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου δηλαδή χώρος όπου οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών κάνουν τη βόλτα τους. Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Αθανάσιος Αρσένος σημείωσε πως εκείνη την ώρα έντρομος δέχτηκε την επίθεση του σκύλου και μπήκε μπροστά για να προστατέψει το εγγονάκι του δεχόμενος δαγκωματιές στο πόδι. «Ο σκύλος είναι στην περιοχή μας εδώ και καιρό, φαίνεται υποσιτισμένος και επιτίθεται ύπουλα σε όποιον βρεθεί κοντά του. Οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών και ειδικά τα μικρά παιδιά φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην παιδική χαρά και το πάρκο», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Από την περασμένη Παρασκευή ζω έναν Γολγοθά. Δεν είναι μόνο ο τρόμος που έζησα αλλά και οι κίνδυνοι που πιθανόν να αντιμετωπίσω μετά τα δαγκώματα που δέχτηκα».

Ο κ. Αρσένος μετά την επίθεση και τις δαγκωματιές από τον σκύλο μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω εξετάσεις και εμβόλιο κατά της λύσσας.

 Η περιπέτειά του συνεχίστηκε και προχθές Δευτέρα με επίσκεψη στις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας. Από εκεί επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τυρνάβου όπου είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα ώστε να βρεθεί ο σκύλος, να πιαστεί και να εξεταστεί από τον συμβεβλημένο κτηνίατρο του Δήμου, να του γίνουν κτηνιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν και από ποιες ασθένειες πάσχει. Ζήτησε επίσης όπως άλλωστε και οι κάτοικοι της περιοχής τόσο από τον Δήμο Τυρνάβου όσο και από κάθε αρμόδια αρχή να τους προστατέψουν από αδέσποτα και ίσως επικίνδυνα -πέρα από την επιθετικότητα- σκυλιά μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass