ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το Ποτάμι στο ΤΕΕ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 16:04

Στο πλαίσιο της περιοδείας του επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη στη Θεσσαλία πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Νίκου Παπαγεωργίου, προέδρου της Δ. Ε. του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας και του Γιάννη Μεϊμάρογλου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, ο οποίος επισκέφθηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΕΕ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Μεϊμάρογλου για τις προτάσεις του Τμήματος που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας. Αναφέρθηκε καταρχήν στα προβλήματα των μηχανικών, στις υπερβολικές φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις των μηχανικών και στη συνέχεια μεταξύ άλλων σε έργα υποδομών και μεταφορών που εκκρεμούν ή θα πρέπει να δρομολογηθούν, στο αρνητικό υδατικό ισοζύγιο που έχει οδηγήσει η καθυστέρηση της εκτροπής του Αχελώου, στην ανάγκη μείωσης του κόστους της ενέργειας, στην τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας και στον νέο ψηφιακό χάρτη όλων των απαραίτητων για αδειοδότηση γεωχωρικών δεδομένων που έχει προταθεί από τον πρόεδρο του ΤΕΕ. Τέλος παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα με τις προτάσεις, το οποίο και παραλήφθηκε επισήμως. Ο κ. Μεϊμάρογλου υποσχέθηκε να εξεταστούν σοβαρά οι προτάσεις, καθώς ως πολιτικός φορέας μέριμνά τους είναι να βρίσκονται κοντά στα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις. Εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία, με αναβαθμισμένο ρόλο από την πλευρά τους, καθώς η παράταξή του αισιοδοξεί να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές για την ηγεσία στον προοδευτικό χώρο. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης το μέλος της ΔΕ του Τμήματος Αστέριος Νάρης και ο Βασίλειος Βλάχος, επίκουρος καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας και μέλος της ΜΕΣΥΑ στο Ποτάμι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass