ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2017 15:36

Με πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώνονται αύριο Δευτέρα, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Λάρισας από τη γερμανική κατοχή, στις 23 Οκτωβρίου του 1944.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αύριο Δευτέρα 23 Οκτωβρίου έχει ως εξής:

Στις 10 το πρωί: Πανηγυρική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναφορά στο ιστορικό της ημέρας από τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, επικεφαλής παρατάξεων, Αντιστασιακούς.

Στις 11: Συγκέντρωση στην είσοδο του Δημαρχείου προσκεκλημένων, φορέων, μαθητών, πολιτών. Στις 11:05: Με την Φιλαρμονική του Δήμου να προηγείται, μετακίνηση στο Ηρώο της Πόλης (μέσω Παπαναστασίου –Αρχαίου Θεάτρου-Βενιζέλου-Σκυλοσόφου-Ηρώο)

Στις 11:15 τρισάγιο και στις 11:30 ομιλία από την κ. Σοφία Σουφαράπη, φιλόλογο-ιστορικό. Στις 11:45 κατάθεση στεφάνων. Στις 12:15 συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στις 20:30 στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό κέντρο, θα προβληθεί η ταινία «Το χρονικό της Εθνικής Αντίστασης - Η Απελευθέρωση» ενώ θα προλογίσει ο Βαγγέλης Κολώνας (Σκηνοθεσία: Αντώνης Βογιάζος. Σενάριο: Πέτρος Ανταίος, Αντώνης Βογιάζος. Αφήγηση: Σοφία Ρούμπου, Χρήστος Τσάγκας. Ιστορική έρευνα: Χάγκεν Φλάισερ, Οντέτ Βαρών. Ιστορικός σύμβουλος: Νίκος Σβορώνος. Μουσική σύνθεση: Γιώργος Παπαδάκης. Διεύθυνση φωτογραφίας: Λάκης Καλύβας. Διεύθυνση παραγωγής: Άγγελος Κοβότσος. Οργάνωση παραγωγής: Βάσω Κανελλοπούλου. Παραγωγή: ΕΡΤ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass