ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Χριστουγεννιάτικος προορισμός η Λάρισα

*Θετικά τα μηνύματα από τη συμμετοχή στην έκθεση Philoxenia

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 22:32

Η οικογένεια των χιονανθρώπων, το εργαστήρι των ξωτικών, το τρένο για τον Βόρειο Πόλο, το παιχνιδόκουτο, το ζαχαρόσπιτο και ένα ολόκληρο παραμύθι θα περιμένουν αυτές τις γιορτές μικρούς και μεγάλους στο «Πάρκο των Ευχών και στη Λίμνη των Χριστουγέννων», στο πάρκο Αλκαζάρ.

«Η Λάρισα έγινε χριστουγεννιάτικος προορισμός» δηλώνει στην «Ε» ο αντιδήμαρχος Οικονομίας Παναγιώτης Νταής, επιστρέφοντας στη Λάρισα από την έκθεση Philoxenia, στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Λαρισαίων με ειδικό θεματικό περίπτερο για την ανάδειξη του «Πάρκου των Ευχών». Μετά τις επαφές που έγιναν μεταξύ των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής με τα τουριστικά γραφεία ήδη η Λάρισα έχει ενταχθεί στους γιορτινούς προορισμούς. «Τα μηνύματα που εισπράξαμε ήταν πολύ θετικά. Μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας μάς έχει εντάξει στο μηνιαίο πρόγραμμα των εκδρομών του».

Ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους σχολεία που επιθυμούν να επισκεφτούν το «Πάρκο των Ευχών». Σήμερα Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι δημοπρασίες στον Δήμο Λαρισαίων για το λούνα παρκ και τους οικίσκους. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει στο διαδίκτυο και η ιστοσελίδα για το «Πάρκο των Ευχών».

Από τον Δήμο διευκρινίζεται ότι η είσοδος στο πάρκο θα είναι ελεύθερη, το παιχνίδι στα θεματικά σπιτάκια και οι συναυλίες θα είναι δωρεάν ενώ το λούνα παρκ δεν θα ξεπερνά τα 3 ευρώ.

Στη φυσική λίμνη, έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, που υπάρχει στο Αλκαζάρ, θα δημιουργηθεί παγοδρόμιο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην παγοδρομία. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του «Πάρκου των Ευχών» θα φιλοξενηθούν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο.

Οι πόρτες του «Πάρκου των Ευχών» θα ανοίξουν στις 8 Δεκεμβρίου δύο μέρες μετά, καθώς στις 6 Δεκεμβρίου ο Δήμος Λαρισαίων θα ανάψει τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με συναυλία στην Κεντρική πλατεία. Η πόλη φοράει τα γιορτινά της και περιμένει να υποδεχτεί τους επισκέπτες γιατί «εδώ οι ευχές γίνονται πραγματικότητα».

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass