ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Αυτοψία για τα τρωτά της ασφάλειας

Δημοσίευση: 15 Νοε 2017 22:12

Αυτοψία στο σιδηροδρομικό δίκτυο προκειμένου να εντοπισθούν τα τρωτά σημεία στο σκέλος της ασφάλειας θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και στελέχη του ΟΣΕ.


Τοπικά στελέχη του ΟΣΕ και σε συνεννόηση με την κεντρική διοίκηση του Οργανισμού συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι με τον δήμαρχο Λαρισαίων στο πλαίσιο των επαφών προκειμένου να αντιμετωπισθούν θέματα ασφάλειας στα τμήματα του σιδηροδρομικού δικτύου που διασχίζει την πόλη.
Η χθεσινή συνάντηση αποτέλεσε συνέχεια των συσκέψεων των προηγούμενων ημερών μετά και τον τραγικό θάνατο 10χρονου μαθητή που, την περασμένη Πέμπτη, παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.
Τα στελέχη του ΟΣΕ και ο δήμαρχος Λαρισαίων, όπως αποφασίσθηκε στη χθεσινή συνάντηση στο δημαρχείο, θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη αυτοψία στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Αίτημα της δημοτικής αρχής αποτελεί η άμεση παρέμβαση του ΟΣΕ προκειμένου να απαντηθεί το σκέλος της ασφάλειας – εστιάζοντας στην περίφραξη του σιδηροδρομικού δικτύου - έως ότου εξευρεθεί μια μόνιμη λύση για το δίκτυο.
Ειδικότερα για τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, ο Δήμος Λαρισαίων απέναντι στους Ρομά κατοίκους της συνοικίας, ανέλαβε την ευθύνη για υλοποίηση παρεμβάσεων και στα δύο τμήματα της συνοικίας και στο μεταξύ, θα αντιμετωπισθούν θέματα όπως ο φωτισμός της υπόγειας διάβασης πεζών στην ίδια συνοικία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass