Αύριο το άνοιγμα του Beaujolais 2017

Δημοσίευση: 15 Νοε 2017 15:24

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας στο πλαίσιο της εβδομάδας αφιέρωμα στη Γαλλία και όπως κάθε χρόνο , θα υποδεχτεί τα κρασιά της νέας σοδειάς και του BEAUJOLAIS 2017 στο Just Wine Bar , αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 9.30 το βράδυ.

Τη βραδιά θα συντροφεύουν με το σαξόφωνο ο Βασίλης Ηλίας και με τη φωνή η Έλενα Γκατζά που θα ταξιδέψουν το κοινό στο γαλλικό καμπαρέ και όχι μόνο. Γαλλία, η χώρα που αποτελεί συνώνυμο του οίνου και της υψηλής γαστρονομίας. Στην οποία ουσιαστικά γεννήθηκε η έννοια του εστιατορίου και του εμφιαλωμένου κρασιού με την εικόνα που έχουμε έως και σήμερα. Μεγάλοι σεφ, εμβληματικά πιάτα, ιδιαίτερα τυριά , γλυκά με παγκόσμια φήμη και φυσικά τα μεγαλύτερα κρασιά του κόσμου και οι ποικιλίες στις οποίες όλος ο σύγχρονος οινικός κόσμος οφείλει την ύπαρξή του! Και μέσα σε όλα αυτά η γιορτή κρασιού στην οποία συμμετέχει όλος ο πλανήτης κάθε 3η χρονικά Πέμπτη του Νοέμβρη. Ένα παγκόσμιο οινικό πάρτι στήνεται σε κάθε χώρα περιμένοντας το πρώτο χρονικά ερυθρό κρασί της νέας οινικής σεζόν. Τηλ. επικοινωνίας: 2410-534240 και www.justwinebar.com/κρατήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass