Θύμα ληστείας έπεσε 51χρονος

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 16:08

Ότι έπεσε θύμα ληστείας κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ένας 51χρονος Αλβανός υπήκοος. Ο 51χρονος κατήγγειλε πως ενώ έφθανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στο κέντρο της Λάρισας, άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον λήστεψαν.

Ο 51χρονος, λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα, προχώρησε σε ανάληψη 900 ευρώ από ΑΤΜ, στον πεζόδρομο της Πατρόκλου. Χωρίς να αντιληφθεί κάτι το ιδιαίτερο ακολούθησε τη διαδρομή για να πάει στο σπίτι του, στην οδό Ασκληπιού. Ωστόσο φθάνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία, άγνωστος ή άγνωστοι τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του αφαίρεσαν τα χρήματα που λίγο νωρίτερα είχε εισπράξει από το τραπεζικό ΑΤΜ.
Ο 51χρονος από το χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στον δρόμο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες. Ο 51χρονος σημειώνει στην καταγγελία του στην ΕΛ.ΑΣ. πως δεν κατάφερε να δει τον δράστη ή τους δράστες. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass