ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Όλα έτοιμα για το προσυνέδριο της ΝΔ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 22:00

Με διαδοχικές συνεδριάσεις και συσκέψεις τόσο στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, όσο και στα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για το 5ο προσυνέδριο της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, παρουσία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως είναι γνωστό το προσυνέδριο θα έχει τρεις θεματικές ενότητες, τον πρωτογενή τομέα, τις μεταφορές-υποδομές και την αυτοδιοίκηση, στις οποίες θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει τις εργασίες του προσυνεδρίου με κεντρική ομιλία (γύρω στις 2:30μ.μ.). Η καινοτομία του γαλάζιου συνεδρίου θα είναι η μετάδοση όλων των ομιλιών μέσω live streamming, αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από τα οποία ο καθένας μπορεί να καταθέσει την άποψή του.  

Ο Γραμματέας Οργανωτικού

Διευρυμένη συνεδρίαση (φωτ.) πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στυλιανού Κονταδάκη και πολλών κομματικών στελεχών, στην οποία συζητήθηκαν, εκτός των λεπτομερειών του προσυνεδρίου και θέματα ετοιμότητας των οργανώσεων για την πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών.

Τέλος να σημειωθεί ότι από σήμερα θα βρίσκεται στη Λάρισα η Φωτεινή Αραμπατζή (βουλευτής, τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ), η οποία θα έχει διαδοχικές επαφές και συσκέψεις με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Θεσσαλίας.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass