ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ

Πλατεία στη συνοικία της Τούμπας

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 16:31

Ολοκληρώνεται το επόμενο χρονικό διάστημα η μελέτη για την κατασκευή πλατείας στη συνοικία της Τούμπας, με στόχο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτησή της, μέσα στο 2018. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε μέλη

επιτροπής κατοίκων της συνοικίας Τούμπας, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.
Ο κ. Καλογιάννης, παρουσίασε και στοιχεία της μελέτης που εκπονείται για τη διαμόρφωση της πλατείας, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε και για άλλα θέματα. Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για όλα τα μεγάλα ζητήματα, με τον δήμαρχο να σημειώνει πως στη συνοικία θα εκτελεστούν βασικά έργα υποδομής, όπως δημιουργία κρασπεδόρειθρων, στο πλαίσιο εργολαβίας που αφορά στην 4η Δημοτική Κοινότητα.
Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για μια σειρά μεγαλύτερων και μικρότερων παρεμβάσεων στην περιοχή, ενώ πάντα στο τραπέζι της συζήτησης υπάρχει και το θέμα ανέγερσης δημοτικού σχολείου, με την προϋπόθεση ότι η αναγκαιότητα θα προκύπτει από τις αναλύσεις των αρμόδιων υπηρεσιών εκπαίδευσης για την εξέλιξη του μαθητικού δυναμικού στην περιοχή. Ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι έχουν δρομολογηθεί σειρά παρεμβάσεων, που θα υλοποιηθούν βήμα - βήμα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις που δρομολογούνται, συμπληρώνοντας βεβαίως πως θα παρακολουθούν από κοντά την πορεία των παρεμβάσεων και θα παρεμβαίνουν όποτε χρειαστεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass