ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ανοικτό και σύγχρονο Επιμελητήριο

Δημοσίευση: 26 Νοε 2017 22:19
Οι υποψήφιοι της κίνησης, στην είσοδο του Επιμελητηρίου Λάρισας Οι υποψήφιοι της κίνησης, στην είσοδο του Επιμελητηρίου Λάρισας

«Η Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση δεν είναι ένας απλός συνδυασμός που δημιουργήθηκε για να συμμετάσχει σε μια εκλογική διαδικασία. Είναι μια κίνηση ανθρώπων του επιχειρείν, ένα μεγάλο εργαστήρι ιδεών και προβληματισμών, μια οικογένεια ανθρώπων της αγοράς που συνειδητά θέλουν να προσφέρουν για το κοινό καλό.

Βασικές μας αρχές είναι η ανιδιοτελής προσφορά, η αλληλεγγύη για τον συνάδελφο και η στήριξη του πιο αδύναμου» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος παρουσίασε χθες τις θέσεις της παράταξης «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση», οποίας ηγείται αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού για να υπογραμμίσει εξαρχής πως «η κίνησή μας βρίσκεται στο τιμόνι του Επιμελητηρίου Λάρισας για πολλά χρόνια και κατάφερε να το αναδείξει σε ένα από τα πιο δυναμικά επιμελητήρια της χώρας».

Για να προσθέσει ότι «για είκοσι χρόνια αποδεικνύουμε καθημερινά πως μοναδικό μας μέλημα είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας. Προτιμούμε το είναι από το φαίνεσθαι. Εστιάζουμε στην ουσία των πραγμάτων κι επιζητάμε την αποτελεσματικότητα».

ΔΡΑΣΕΙΣ

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε αναλυτική αναφορά στις δράσεις που «σχεδιάζουμε για την επόμενη θητεία».

Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τη «συντονισμένη προσπάθεια για την είσοδο όσο το δυνατό περισσότερων επιχειρήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο». Την ίδρυση «τμήματος αγροδιατροφής (agromarketing) για την καλύτερη και πλήρη αξιοποίηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής, στα πρότυπα μεγάλων ξένων επιμελητηρίων».

Τη «σύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Θεσσαλίας».

Τη στήριξη «των τοπικών αγορών μέσω στοχευμένων δράσεων, σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού και τους φορείς της επιχειρηματικότητας, και πρωτίστως με τους εμπορικούς κι επαγγελματικούς συλλόγους». «Αναλαμβάνουμε» τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος «συντονισμένη προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα καταναλωτική κουλτούρα με τη δράση που θα ονομάσουμε ακτίνα 50 χιλιομέτρων (είναι συμβολικά τα όρια του νομού), που σα στόχο θα έχει την κατανάλωση προϊόντων που παράγονται στον νομό και γενικά την επιλογή τοπικών καταστημάτων κι επιχειρήσεων για τις αγορές μας. Αν μόνο τα 15.000 μέλη του επιμελητηρίου μας με τις οικογένειές τους επιλέξουν τοπικά καταστήματα και προϊόντα για τις καθημερινές τους ανάγκες, τότε η κρίση θα αποτελέσει παρελθόν για τις επιχειρήσεις μας».

«Αναδεικνύουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής με συμμετοχή σε μεγάλες κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού και στοχευμένα roadshow. Ο νομός μας διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες ακτογραμμές, το μυθικό βουνό των θεών, τον Όλυμπο, την πατρίδα του Αχιλλέα, τα Φάρσαλα». «Επιμορφώνουμε τα μέλη μας με διοργάνωση σεμιναρίων και θεματικών ημερίδων, για τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους». «Παρέχουμε νομική και συμβουλευτική υποστήριξη των επιχειρήσεωνγια θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά και τραπεζικά, μέσω της δημιουργίας ειδικού helpdesk».

«Στοχεύουμε δυναμικά στις εξαγωγές, με τη δημιουργία γραφείου εξαγωγών» στοχεύοντας «στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων» κατέληξε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Παν. Νταής, οι δήμαρχοι Αγιάς Αντ. Γκουντάρας και Φαρσάλων Αρ. Καραχάλιος, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΔΣΛ Δημ. Κατσαρός, ο αντιπρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας Στεφ. Ζαούτσος, ο πρόεδρος του ΘΕΣγάλα Θαν. Βακάλης και ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βασ. Ζάρκος. Στη χθεσινή εκδήλωση, που συντόνιζε ο δημοσιογράφος Α. Γιουρμετάκης, τον κ. Γιαννακόπουλο πλαισίωναν ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Φαίδ. Ζαμπούρας, ο πρόεδρος του ΟΕΕ Αιμ. Νταγιάννης και ο γραμματέας του «ΘΕΣΤΟ» Απ. Καούνας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιαννακόπουλου, είναι οι εξής:

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΣΤΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΒΑΡΣΑΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΣΑΡΡΑ, ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΣΣΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΒΕΛΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΚΟΥΛΑΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΕΚΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚ, ΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΚΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΙΡΑΜΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΙΤΣΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΑΜΟΛΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΜΟΥΛΙΩΤΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΧΑΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΨΥΡΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΚΟΥΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΞΑΝΘΗ, ΕΞΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΖΙΑΚΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΚΑΖΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΧΡΙΜΑΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘ, ΜΑΛΙΧΩΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΕΛΙΩΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΕΡΣΙΑΝΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΤΟΛΑ ΑΡΕΤΗ, ΠΑΛΑΚΑ ΒΑΙΑ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΑΠΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΡΑΧΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΑΝΑΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ, ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΑΒΑΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑ, ΓΙΑΚΟΥΒΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΑΝΙΛΟΥΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΕΞΑΡΧΟΥ ΑΓΛΑΙΑ, ΖΗΣΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΚΑΠΙΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΟΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΡΝΟΥΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΥΡΙΑΖΗ ΛΥΔΙΑ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΗΤΣΑΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΟΥΛΜΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΝΤΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΤΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΡΗΣ, ΠΙΠΙΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΡΕΒΗΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΑΜΑΡΑ ΦΑΝΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΖΗΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass