ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Αναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2017 19:12 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Δεκ 2017 20:45

Ευχές για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, μηνύματα αλληλεγγύης για τους αδύναμους πολίτες της πόλης αλλά και την ανακοίνωση του προγράμματος λειτουργίας του Πάρκου Ευχών και της Λίμνης των Χριστουγέννων με το παγοδρόμιο το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ, περιελάμβανε η ομιλία του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, χθες στην εκδήλωση του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Λάρισας, στην Κεντρική πλατεία.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, μιλώντας στο πλήθος των πολιτών που κατέκλυσε κάθε σπιθαμή της πλατείας -πολύς κόσμος μπήκε ακόμη και μέσα στο συντριβάνι για να παρακολουθήσει-, έστειλε τις δικές του ευχές για τις γιορτές σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Ένας μήνας γιορτής, χαράς, μαγείας και αλληλεγγύης ξεκινά για τη Λάρισα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τις φετινές γιορτές ακόμη πιο μαγικές, ακόμη πιο παραμυθένιες, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τους ανήμπορους συμπολίτες μας. Εμείς μπορούμε και εκείνοι πρέπει να μπορούν. Όλοι μαζί να ζήσουμε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα στη Λάρισα».

Αναφερόμενος, στη λειτουργία του Πάρκου Ευχών που ανοίγει επίσημα τις πύλες του το ερχόμενο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου (η λειτουργία του θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8/12), ο κ. Καλογιάννης έκανε λόγο για ένα πάρκο μαγείας που οι Λαρισαίοι θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές στα κουκλόσπιτα, το παγοδρόμια και θα απολαύσουν εξαιρετικές εκδηλώσεις.

«Το Πάρκο Ευχών, οι Λαρισαίοι το αγκάλιασαν και το στήριξαν από την πρώτη στιγμή και ας ενόχλησε κάποιους. Δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε» είπε χαρακτηριστικά και σήκωσε θύελλα χειροκροτημάτων. Στη συνέχεια κάλεσε όλους τους πολίτες να μετρήσουν αντίστροφα μαζί του…5,4,3,2,1 και με το πάτημα του κουμπιού η πλατεία «λούστηκε» στο φως. Χιλιάδες λαμπιόνια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και ο υπόλοιπος διάκοσμος της πλατείας έκαναν την ατμόσφαιρα μαγική.

Μόλις η πλατεία «ντύθηκε» στο φως, ο λαμπερός και αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στη σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχοντας στο πλευρό του τον ταλαντούχο Θανάση Αλευρά παρουσίασε ένα εξαιρετικό θέαμα με παλιά και καινούρια τραγούδια αποσπώντας τα θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου. Λίγη ώρα πριν την εκδήλωση του ανάμματος του δέντρου και της συναυλίας, ο κόσμος απόλαυσε τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, που παιάνιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στο άναμμα του δέντρου παρευρέθηκαν ο βουλευτής κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απ. Μπέμπης, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Δ. Τάχος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας, ενώ την εκδήλωση προλόγισε η δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Της Νατάσας Πολυγένη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass