Παρουσιάζεται στη Λάρισα το βιβλίο του Θεοδ. Στάθη

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2017 20:25

Η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού κ. Θεόδωρου Στάθη με τίτλο «Αναζητώντας Πρότυπο Δημοκρατίας για το Σήμερα» (Εκδόσεις Κάκτος) θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του «Χατζηγιάννειου» Δημοτικού Πνευματικού

Κέντρου.
Στην εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Δημοκρατία για όλους» θα μιλήσουν οι κ.: Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην υπουργός Οικονομικών, Μάξιμος Χαρακόπουλος, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Πιτσούλης, πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» και ο Θεόδωρος Στάθης, συγγραφέας του βιβλίου, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιούλας.
Σύμφωνα με το μήνυμα του συγγραφέα «σε καιρούς κρίσης, όπου η οικονομική διάσταση τείνει να αμφισβητήσει κατακτήσεις και δικαιώματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την έννοια της Δημοκρατίας, είναι αναγκαίος ο κοινωνικός διάλογος για τους Θεσμούς και πώς αυτοί μπορούν να συμβάλουν στην εμβάθυνση της Δημοκρατίας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, είναι ευθύνη όλων μας, πολιτών και πολιτικών, να αναζητήσουμε το σύγχρονο περιεχόμενο της Δημοκρατίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass