ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Απολογείται ο πρώην αρχιφύλακας της Ασφάλειας

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2017 16:08

Στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις ασελγείς του πράξεις με ανήλικες, θα οδηγηθεί ο, 60χρονος σήμερα, συνταξιούχος αστυνομικός που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων.

Στο σπίτι του Λαρισαίου πρώην αστυνομικού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», κατασχέθηκαν κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που περιείχαν φωτογραφίες από τις ερωτικές πράξεις του 60χρονου σήμερα, με ανήλικα κορίτσια.
Σχέσεις που είχε με τις δύο ανήλικες αδελφές, ηλικίας 14 και 15 ετών, ενόσω υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας, πριν το 2010 δηλαδή οπότε συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του αρχιφύλακα.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. και οδήγησαν τελικά στη σύλληψή του, ο πρώην αστυνομικός εκμεταλλευόταν τη δυσχερή οικονομική θέση της μιας ανήλικης και της έδινε χρήματα επιτυγχάνοντας έτσι να έχει μαζί της σεξουαλικές σχέσεις. Ενώ στην αδελφή της ανήλικης προσέφερε «εχεμύθεια» προκειμένου αυτή, στο διαμέρισμα του πρώην αστυνομικού να ικανοποιεί δικές της επιθυμίες, επιτυγχάνοντας επίσης να έχει ερωτικές επαφές μαζί της.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας μετά από έρευνα έκαναν έφοδο στο σπίτι του πρώην συναδέλφους του και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του οποίου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν φορητές κάρτες αποθήκευσης οι οποίες περιείχαν φωτογραφίες από την περίοδο που ο πρώην αρχιφύλακας είχε ερωτικές επαφές, με τα ανήλικα τότε κορίτσια.
Έτσι συνελήφθη για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., με τη μια αδελφή είχε ερωτικές επαφές, τη διετία από 2001 έως 2003, που ήταν ανήλικη. Με την αδελφή της είχε ερωτικές σχέσεις τη διετία, από 2006 έως 2008 που επίσης ήταν ανήλικη. Όταν δηλαδή τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών και αυτός ήταν 44 ετών στην πρώτη περίπτωση και 49 ετών στη δεύτερη περίπτωση.  
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς, στις ίδιες συσκευές, βρέθηκαν φωτογραφίες που θα εξετασθούν, ειδικά ως προς την ηλικία ενός τρίτου κοριτσιού καθώς με βάναυσο τρόπο προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της παιδικής ηλικίας. Να σημειωθεί επίσης ότι κατασχέθηκε και ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, προκειμένου να ερευνηθούν τα αρχεία του.
Η ΕΛ.ΑΣ.
Για την ίδια υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε χθες ότι «συνελήφθη στις 8-12-2017 το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 60χρονου, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τρία κινητά τηλέφωνα, χωρίς κάρτες sim, 33 ½ ναρκωτικά δισκία και δύο γκλοπ.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ο πρώην αρχιφύλακας παραμένει κρατούμενος από προχθές που συνελήφθη καθώς έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass