ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ «Ε» ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Η Ελευθερία γιορτάζει τα 95 χρόνια της

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 15:05

Τα 95 της χρόνια συμπληρώνει μεθαύριο Παρασκευή η «Ελευθερία».
Το μακρινό 1922, άρχισε το «ταξίδι» της η εφημερίδα που κρατάμε σήμερα στα χέρια μας. Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, μετατρέπεται σε καθημερινή. Καθημερινή και αδιάλειπτη είναι έκτοτε η παρουσία της στη ζωή της πόλης και του νομού με αποκλειστικό της μέλημα την ενημέρωση.


Πιστή στις αρχές του πλουραλισμού και της διακίνησης των ιδεών, προσπαθεί να είναι πάντα αξιόπιστη και αντικειμενική.
Ταυτόχρονα δε παραμένει οικονομικά προσιτή στον αναγνώστη, στον οποίο λογοδοτεί καθημερινά, αφού είναι αυτός που, όλα αυτά τα χρόνια, μας στηρίζει.
Γι αυτό και τον ευχαριστούμε, ανανεώνοντας διαρκώς το συμβόλαιο τιμής μαζί του.
Αν έχουμε κάτι να υπερηφανευόμαστε είναι ότι, παρά την οικονομική –και όχι μόνο- κρίση, η «Ε» παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των αναγνωστών της, συναγωνιζόμενη πια και τις πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες.
Κι αυτό συμβαίνει χάρη στη δική σας αγάπη, γεγονός που μας επιτρέπει να παραμένουμε οικονομικά αυτοδύναμοι, χωρίς εξαρτήσεις και δουλείες από πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα.
Στο πλαίσιο αυτό και με τη φετινή μας γιορτή, προσπαθούμε να επιστρέψουμε πίσω σε εσάς και όσους έχουν ανάγκη, ένα μικρό μέρος αυτής της αγάπης και της στήριξης που μας παρέχετε και απολαμβάνουμε.
Έτσι λοιπόν:
- Αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, «Ε» σας καλεί να ενισχύσουμε μαζί το «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο Θηλέων Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου. Εκεί θα δοθούν τα έσοδα του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Βουλής και των «Φίλων της «Ελευθερίας».
Νωρίτερα μάλιστα οι δύο ομάδες θα επισκεφτούν το Ορφανοτροφείο για να δώσουν το δικό τους δώρο αγάπης στους τροφίμους του.
Με την ομάδα των φίλων της «Ε» και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζίμα, θα αγωνιστούν οι Κων. Αγοραστός, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Καντώνιας, Γιώργος Μπασδέκης, Νικ. Λιούπας, Ανδρ. Γιουρμετάκης, Γ. Μιχαλόπουλος, Γ. Ρούστας, Σωτ. Κέλλας, Δημ. Αρχοντούλης, Βασ. Αγοραστός και η αρχηγός της «Ολύμπια» Ασημίνα Κουτσουνούρη.
- Μεθαύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, η «Ελευθερία» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες στον πεζόδρομο της Παπασταύρου και θα δέχεται τους αναγνώστες στα γραφεία της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass