ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ

Εορτή και πανήγυρη του Αγίου Σπυρίδωνος

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 16:24

Μεγάλη εορτή προς τιμήν του θαυματουργού Αγίου Σπυρίδωνος, πραγματοποιήθηκε στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου, στην ενορία των αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης, κατά την οποία χοροστάτησε και ομίλησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, τελέσθηκε η ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και στη συνέχεια ο σεβ. μητροπολίτης ευλόγησε τους παραδοσιακούς κερκυραϊκούς άρτους, της εορταζούσης αδελφότητος των Κερκυραίων της Λάρισας, ευχόμενος τη χάρη και την ευλογία του μεγάλου πατρός της εκκλησίας, οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Σπυρίδωνος, του χαριτοβρύτου. Στην ομιλία του ο σεβασμιότατος κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στον θαυματουργό άγιο της εκκλησίας, στα πολλά του θαύματα, στη συμμετοχή του στην Α΄ εν Νικαία Οικουμενική Σύνοδο, καθώς και στο ομολογιακό και δογματικό θαύμα του αγίου με την κέραμο, ενώ ευχαρίστησε τους αιδεσιμολογιωτάτους πατέρες και τους ευλαβεστάτους ιεροψάλτες, μαζί και με τις δραστήριες κυρίες της ενορίας, για το έργο τους και τη διακονία τους και στην εκκλησία, αλλά και στον συνάνθρωπο, που δοκιμάζεται ιδιαίτερα στην εποχή μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass