ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ

Σακελλαρίου παμψηφεί!

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 22:32

Το σύνολο των ψήφων των εκλεκτόρων απέσπασε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλης Σακελλαρίου στο 26ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών. Μάλιστα ο κ. Σακελλαρίου έλαβε συνολικά 822 ψήφους, καθώς τον στήριξαν όλοι οι εκλέκτορες με την ψήφο τους.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας και επί σειρά ετών γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, εκλεγμένος ανελλιπώς από το 1999, πήρε το σύνολο των ψήφων γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη όλων των μελών, όλων των ΚΤΕΛ της χώρας στο πρόσωπό του. Είναι η πρώτη φορά που στο συνέδριο, υποψήφιος λαμβάνει το 100% των ψήφων.

Όπως δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου «είναι ξεχωριστή τιμή στο πρόσωπό μου και μεγαλύτερη η ευθύνη. Είναι σημαντική η σχέση ενότητας που διέπει όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η εμπιστοσύνη των μετόχων προς το Δ.Σ. Είναι πλεονέκτημα προκειμένου να αγωνιστεί για τη διασφάλιση και την ευόδωση των στόχων του κλάδου. Η ευθύνη αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στη χώρα», ανέφερε για να προσθέσει ότι «το Αστικό ΚΤΕΛ αποτελεί πρότυπο, κάτι που γνωρίζουν όλοι. Τα Αστικά ΚΤΕΛ είναι ένας θεσμός καταξιωμένος, αποδεκτός μέσα από τον εκσυγχρονισμό τόσο στον στόλο όσο και στις τεχνολογικές εφαρμογές αλλά και στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται από όλο το προσωπικό. Είναι η παρακαταθήκη μας για να συνεχίσουμε».  

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας εκλέχτηκε παμψηφεί από τους συναδέλφους του, επέλεξε να διατηρήσει τη θέση του γενικού γραμματέα στην Ομοσπονδία «με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας έχουμε μια συνεργασία ετών, ήμουν γενικός γραμματέας για αυτό διατήρησα και τη θέση».

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ μετά και την ψηφοφορία διαμορφώνεται ως εξής: Καλλέργος Βουλγαράκης πρόεδρος (Ηράκλειο), Μιχάλης Σακελλαρίου γενικός γραμματέας, Αριστείδης Οφίδης αντιπρόεδρος (Κατερίνη), Δημήτρης Ιωάννου ταμίας (Τρίκαλα), Ιωάννης Ρήγας β΄ αντιπρόεδρος (Πάτρα), Ζήσης Τσαβδάρης ειδικός γραμματέας (Ξάνθη), Στέφανος Μουστακλής μέλος (Ιωάννινα).

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass