ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΚΛ

Αποτίμηση και σχεδιασμός δράσης

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2017 15:46

Η εκτίμηση της πανεργατικής απεργίας της 14ης Δεκεμβρίου και η συνέχεια της δράσης βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης των Δ.Σ. σωματείων που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Τα σωματεία κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκαν στην «αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε. και εργοδοσίας, με το νέο πακέτο των αντεργατικών μέτρων, μαζί με την τροπολογία για το χτύπημα της απεργίας».

Σχετικά με την απεργία της 14ης Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τάσος Τσιαπλές στην εισήγησή του υποστήριξε ότι «με την απεργία δόθηκε μια εργατική αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την εργοδοσία και την Ε.Ε., που εντείνουν την επίθεση σε βάρος μας, για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα στο πλαίσιο της 3ης αξιολόγησης και για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση».

Ο σχεδιασμός της δράσης περιλαμβάνει συγκέντρωση για την υγεία, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ, στην Κεντρική πλατεία. Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 7 στο ΕΚΛ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τον συντονισμό της δράσης των σωματείων του εμπορίου.

Τέλος το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, αποφάσισε η ετήσια Γ.Σ. του ΕΚΛ να γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 9 π.μ., στην αίθουσα του ΕΚΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass