Χορεύουν και κόβουν πίτα

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2018 15:05

• Aνοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ι. Κράγια (Χατζημιχάλη 62, Φιλιππούπολη). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, υπό τον Θωμά Θωμαΐδη, συνοδεία εορταστικού μπουφέ.
• Η ΠΟΟΝ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και καλεί τους φίλους της σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο κέντρο «Εν Λαρίση» με ζωντανή μουσική.


• Μεθαύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ι.ν. Αγίου Αθανασίου Μαυροβουνίου Λάρισας, στο καφενείο του χωριού. Η εκδήλωση θα ντυθεί μουσικά με ζωντανή ορχήστρα. Τιμή εισόδου 3 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6932-146938.
• Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα» διοργανώνει μεθαύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα δεξιώσεων «Βερσαλίες» την ετήσια χοροεσπερίδα του. Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η ορχήστρα του Λάμπρου Τσιοτίκα.
• Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών ν. Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου (28ης Οκτωβρίου και Μπασδέκη 6). Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
• Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δήμητρας, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας και ποικίλης προσφοράς στην περιοχή του Δήμου Αγιάς, διοργανώνει ανοιχτή και δωρεάν για όλους εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Δήμητρας. Θα ακολουθήσει μικρό γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα, κρασί και εδέσματα.
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ θα πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου (Βίτσι 1).
• Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Αλέξανδρος» στην Ποταμιά.
• Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, η Παλλαρισαϊκή Ακάματη Συντροφιά Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών και Φίλων σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της, θα κόψει τη βασιλόπιτα στο εντευκτήριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Στη συνεστίαση και την κοπή της πίτας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα 2410-625785, 23520-44145, 6976-926346, 2410-284243.
• Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάφου θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 14 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο καφέ Breeze στη Γαλήνη.
• Οι «Φίλες της Αγάπης» ετοιμάζουν με πολύ μεράκι, την πρώτη εκδήλωσή τους για το 2018, που είναι το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση, που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial», θα πλαισιώσουν χορευτές της σχολής «Burn the floor” του Χρήστου Κατούνα, που θα εκτελέσουν ένα ιδιαίτερο χορευτικό σόου. Για τη μετάβαση όλων όσοι θέλουν να παραστούν στην εκδήλωση εξυπηρετεί το αστικό Νο 3.
• Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ – ΤΑΕ ν. Λάρισας πραγματοποιεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο εντευκτήριο του Επιμελητηρίου Λάρισας (3ος όροφος).
• Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ Θεσσαλίας πραγματοποιεί συνεστίαση και κοπή πίτας, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Divani Palace. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και κλιμάκιο της Διοίκησης του Πανελλήνιου Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6975-877321 έως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι τα μέλη δεν θα έχουν καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
• Η Ομάδα των Φίλων του Βουνού και του Δάσους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης διοργανώνει πεζοπορία και κοπή πίτας στο καταφύγιο-παρατηρητήριο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9 το πρωί από τον χώρο της Αγίας Παρασκευής Τσαριτσάνης. Η διαδρομή είναι ήπια, για όλες τις ηλικίες, από τα μονοπάτια Νο 3-4-6-3. Η κοπή πίτας θα γίνει στις 11. Υπενθυμίζεται ότι οι πεζοπόροι και αθλητές πρέπει να φορούν αθλητικά ρούχα και κυρίως παπούτσια για το βουνό, να έχουν νερό και ιδιαίτερα καλή διάθεση. Επικοινωνία: 6974-083557.
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 11:30 π.μ., στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» του Μεγαλοβρύσου. Θα ακολουθήσει για όλο το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο, μουσικό πρόγραμμα με τη λαϊκοδημοτική ορχήστρα των Αποστόλη και Γιώργου Κωσταβέλη.
• Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στο κέντρο «Νεφέλη» στην Αγιά. Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορεία από τη ΔΕΗ (Αμοργού και Καρδίτσης) στις 11.30 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα 6972-501024, 6979-817950 και 6944-270477.
• Ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 11.45 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Divani”.
• Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Λάρισας, πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).
• Η «Υπαίθριος Ζωή» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο «Αστέρας», συνοδεία λαϊκής ορχήστρας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Κεντρική πλατεία στις 11.30 π.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου (Μανδηλαρά 5β) και στο τηλ. 2410-250.818 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 19.00-21.00.
• Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης πραγματοποιεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για τα μέλη του συλλόγου στην Κεντρική Ελλάδα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στη 1:30 το μεσημέρι, στο εστιατόριο - ταβέρνα «Κίτρινα Γάντια» στο Φρούριο. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6931-153303 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Είσοδος 13 ευρώ /άτομο με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.
• Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά.
• Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί στον χώρο του Διαχρονικού Μουσείου θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου.
• Ο Ελληνο - Βρετανικός Σύνδεσμος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Park». Θα υπάρχει λαχειοφόρος με δώρα, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για δύο εκδρομές που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.
• Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι», στο 1ο χλμ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης.
• Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους του την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων», στον λόφο του Φρουρίου. Πληροφορίες: 6979-051270.
• Tην Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛΟΣΥΛ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα καινούργια βιβλία του Φίλιππου Πολέζε, ενώ θα ακολουθήσει πλούσια λαχειοφόρος.
• Η ΧΕΝ Λάρισας οργανώνει εκδρομή και κοπή πίτας στον Άγιο Αθανάσιο και στο Καϊμακτσαλάν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6943-815027 και 6936-704061 τις ώρες 11.00-13.00 και 18.00-20.00.
• Ο Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας διοργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80- 3ος όροφος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass