ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eφυγε ο Κώστας Κούτρας

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2018 16:19

Σοκαρισμένα τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λάρισας και όχι μόνο από την είδηση του αιφνιδίου θανάτου του Κώστα Κούτρα, πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και στελέχους του Κινήματος επί δεκαετίες, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά χθες το απόγευμα σε ηλικία 64 ετών.

Ο Κώστας Κούτρας βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, στον διάδρομο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή του Σιδ. Σταθμού. Αν και μεταφέρθηκε έγκαιρα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ήταν ήδη αργά.
Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν στη νεκροψία – νεκροτομή, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ καθώς το περιστατικό δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί από την τοπική Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Η είδηση που διαδόθηκε αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, εκλεκτό μέλος της οποίας υπήρξε ο Κώστας Κούτρας.
Υπάλληλος στο Γενικό Χημείο του Κράτους, άνθρωπος ήπιων τόνων, εργατικός, μεθοδικός με αξιοζήλευτη πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα. Ανελίχθηκε στην κομματική ιεραρχία και θήτευσε στα κομματικά όργανα επί σειρά ετών τόσο στο Γραφείο Πόλης όσο και στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λάρισας, της οποίας υπήρξε γραμματέας την περίοδο 2003-2005 διαδεχόμενος τον Νικηφόρο Παπανικολάου με προέδρους τόσο τον Κώστα Σημίτη στην τελευταία περίοδο της πρωθυπουργίας του όσο και τον Γεώργιο Παπανδρέου. Ενώ η τελευταία του κομματική αποστολή ήταν ως μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές του 2015.  
Παράλληλα ο Κώστας Κούτρας επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης καθώς διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νίκαιας την τετραετία 1999-2002, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας τη διετία 1999-2000 και νομαρχιακός σύμβουλος της «Συμφωνίας Ευθύνης» την τεραετία 2007-2010 αναπτύσσοντας έντονη δράση σε θέματα ανάπτυξης, πολιτισμού και περιβάλλοντος.
* Σημειώνεται μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν καθοριστεί λεπτομέρειες για την κηδεία του Κώστα Κούτρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass