Εκοψε πίτα η 1η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 15:16

Παρουσία πλήθους πολιτών και με την ευλογία του ιερέα του ναού της Αγίας Τριάδας πατέρα Αθανάσιου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Κράγια στη Φιλιππούπολη.

Ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Δαούλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά. Στη συνέχεια ευχές έδωσε και ο αντιδήμαρχος κ. Α. Σουρλατζής. Η τυχερή που βρήκε το φλουρί Χλωρού Ευδοξία κέρδισε το βιβλίο του Τάκη Τλούπα «Λάρισα - Εικόνες του χθες».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθ. Βλησαρούλης, ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, αρκετοί διαμερισματικοί σύμβουλοι καθώς μέλη των Συλλόγων ΕΜΛ Φιλ/λης, ΕΜΣ Πελασγού, ΜΕΣ Λιβαδακίου, ΜΕΣ Αγίου Θωμά, ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά.
Η βραδιά κύλησε υπέροχα με πάρα πολλά εδέσματα, άφθονο κρασί και με την υπέροχη μουσική επιμέλεια του Θωμά Θωμαΐδη και της παρέας του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass