Πανηγυρίζουν ναοί τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2018 15:54

Πανηγυρικά εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στην ενορία του στη Λάρισα. Σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 7:00 π.μ. θα τελεστούν ο όρθρος και η πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου. Την ίδια ημέρα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ. θα τελεστούν ο μεθεόρτιος εσπερινός, η παράκληση του Αγίου Αθανασίου και θα διαβαστεί το ύψωμα του Αγίου.

Μαυροβούνι Λάρισας

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αγίου Αθανασίου Μαυροβουνίου Λάρισας. Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Ανήμερα της γιορτής Πέμπτη 18 Ιανουαρίου το πρωί θα ψαλεί θεία λειτουργία με αρτοκλασία.

Αμυγδαλέα

Πανηγυρίζει ο ιερός κοιμητηριακός ναός του Αγίου Αθανασίου Αμυγδαλέας και σήμερα Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, θα ψαλεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Την Πέμπτη το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική θεία λειτουργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass