ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η 3η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Παρεμβάσεις και έργα στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2018 15:24

Σημαντικότατες παρεμβάσεις στα γεφυράκια της οδού Κάρλας, απόκτηση έκτασης, τμήμα της οποίας θα παραχωρηθεί στη Μητρόπολη για ανέγερση νέας εκκλησίας μετά από αίτημα μεγάλου αριθμού κατοίκων της συνοικίας, αλλά και ολοκλήρωση του υπό εξέλιξη έργου της ΔΕΥΑΛ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης με την πλήρη ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, κατά τη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο Πολιτιστικό Κέντρου Αγ. Γεωργίου και διοργανώθηκε από την 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων.

Στη διάρκεια της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα έργων και δράσης για το 2018, επισημαίνοντας παράλληλα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος και συνολικά η αυτοδιοίκηση με τις διαδικασίες ελέγχου. Ο κ. Καλογιάννης επισήμανε ωστόσο ότι το 2018 και το 2019 θα είναι χρονιές μεγάλων παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κώστας Ζέβλας, έκανε μια σύντομη αναφορά σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί στη συνοικία (τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, κρασπεδόρειθρα), στα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και στην αποπεράτωση της νέας πλατείας που ήταν αίτημα πολλών χρόνων. Τέλος, αναφέρθηκε και στις προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας για το πρόγραμμα έργων του 2018.

Μετά την τοποθέτηση του δημάρχου ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέλευση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γ. Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Απ. Σουρλαντζής, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Ντ. Τσιαούσης καθώς και η πρόεδρος της 4ης Δ.Κ. Ε. Αργυροπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass