ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Oλη η πόλη ντύθηκε αποκριάτικα

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2018 22:00

Ένα μεγάλο πάρτι με μασκαράδες έστησαν χθες στους πεζόδρομους της Λάρισας ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο. Στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων, εκεί που η Κούμα συναντά την 28ης Οκτωβρίου και στην Πατρόκλου, οι djs έδωσαν ρυθμό με μουσική από τρεις διαφορετικές δεκαετίες, του ‘70, του ‘80 και του ‘90 και ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους Λαρισαίους που ντύθηκαν καρναβάλια και συμμετείχαν στην εορταστική αυτή διοργάνωση.

Ιππότες και πριγκίπισσες, σουπερήρωες και χαβανέζες, διαβολάκια και σπανιόλες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης και χόρεψαν με την ψυχή τους εκτοξεύοντας σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο. Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα το κέντρο μετατράπηκε σε ένα απέραντο μασκέ πάρτι, όπου πολίτες όλων των ηλικιών και κυρίως παιδιά, ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς με γνωστές επιτυχίες περασμένων δεκαετιών, ενώ το κέφι έμεινε αμείωτο ως αργά το βράδυ.

Ευχάριστη νότα η συμμετοχή των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου που ντυμένα εξωγήινοι πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερο δρώμενο, στο πλαίσιο αυτού του αποκριάτικου πάρτι. Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση τα παιδιά προσπάθησαν να φέρουν τους πολίτες πιο κοντά στο διαφορετικό, για να αποδείξουν ότι ακόμη κι αν τα ρούχα, η ομιλία ή οι κινήσεις μας μοιάζουν διαφορετικές, στο βάθος είμαστε όλοι ίδιοι. Στο πλαίσιο της χθεσινής τους περιήγησης στους δρόμους της πόλης ως εξωγήινοι, τα παιδιά των ΚΔΑΠ μαζί με τις δασκάλες τους επισκέφθηκαν και τα γραφεία της «Ε».

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass