Η ALFA WOOD καταξιώνεται στον κλάδο του Τουρισμού

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2018 15:10

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός των επιχειρηματιών που επισκέφθηκαν το περίπτερο του ομίλου ALFA WOOD στην Έκθεση HORECA που έλαβε χώρα από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα, στο εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρίας ενημέρωσαν τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης για τα προϊόντα του ομίλου, ενώ παράλληλα κλείστηκαν σημαντικές συμφωνίες με εμπόρους για αντιπροσώπευση των προϊόντων της. Το περίπτερο επισκέφθηκαν επίσης γνωστοί αρχιτέκτονες και διακοσμητές από όλη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστική θέση είχαν τα συνθετικά ξύλινα δάπεδα laminate -τα μοναδικά ελληνικής παραγωγής- τα προγυαλισμένα δάπεδα από φυσική ξυλεία, οι εσωτερικές πόρτες και οι αποχρώσεις ξυλείας του ομίλου που για μία ακόμη φορά έδωσαν το στίγμα της καινοτομίας και της νεωτερικότητας.

Η διεθνώς καταξιωμένη ελληνική εταιρία, με εξαγωγές σε όλες τις ηπείρους, απέδειξε ότι οι Έλληνες επαγγελματίες έχουν πολλούς λόγους για να εξοπλίζουν τις μονάδες τους με τα προϊόντα ξυλείας της. Τα στελέχη του ομίλου απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι η καινοτομία και η εξέλιξη αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

www.alfawood.gr

www.alfaflooring.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass