ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚ. ΤΣΙΡΕΛΗ

Ομιλία για το Μακεδονικό ζήτημα

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 17:42

Ο κ. Νικόλαος Τσιρέλης, νομικός Μsc Κανονικού Δικαίου, θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη, στις 6:00 μ.μ., θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου (Καρδίτσης 21, είσοδος από οδό Ικαρίας), με θέμα «Πώς δημιουργήθηκε το λεγόμενο «Μακεδονικό» ζήτημα». Η είσοδος είναι ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Με το πέρας της ομιλίας θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών και των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Ο κ. Νικόλαος Τσιρέλης είναι δικηγόρος Λάρισας, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του ιδίου πανεπιστημίου.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ειδίκευση του Κανονικού Δικαίου του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ.

Έχει παρουσιάσει ομιλίες σε πολλές πόλεις, αναφορικά με τα Ελληνικά Εθνικά θέματα, την παρουσία του Ελληνισμού στη Χερσόνησο του Αίμου, τον Εύξεινο Πόντο και την Εγγύς Ανατολή, καθώς και τη γεωπολιτική και ενεργειακή θέση της Ελλάδος στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass