Η ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΙΜ

«Ταξίδι» στην τέχνη της επικοινωνίας

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2018 15:26

Ο Σύλλογος Κυριών Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας διοργανώνει μεθαύριο Κυριακή 4 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Divani», στις 5:30 μ.μ., φιλανθρωπική εκδήλωση, με αφορμή τη χαρούμενη εβραϊκή γιορτή του Πουρίμ.

 Φέτος, μαζί με το καθιερωμένο μπαζάρ παραδοσιακών γλυκών, ο Σύλλογος προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι παρευρισκόμενοι σε μια πολύ ξεχωριστή δραστηριότητα. Με οδηγό τον Δρ. Αλμπέρτο Αζαρία, σύμβουλο επικοινωνίας, εμψυχωτή και εξειδικευμένο εκπαιδευτή ενηλίκων, θα κάνουν ένα «ταξίδι» αναζήτησης στην τέχνη της επικοινωνίας με τίτλο: «Βαθιά ανάλυση της επικοινωνίας: Ανακαλύπτοντας τον μεγαλύτερο εχθρό του εαυτού μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δρ. Αλμπέρτος Αζαρία είναι σύμβουλος επικοινωνίας, Business –Executive - Life Coach και εξειδικευμένος εκπαιδευτής ενηλίκων. To moto του είναι: «Αγάπη και πάθος για την Εκπαίδευση», το όραμά του: «Η δημιουργία μιας κοινωνίας αποτελούμενης από πολίτες που θα διακρίνονται για την παιδεία, τη μόρφωση, την κριτική σκέψη και το ήθος τους» και στόχος του: «Να αναδυθούν στην επιφάνεια οι καλύτερες πλευρές των ανθρώπων και να παρακινηθούν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους». Είναι διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα Διεθνούς-Επικοινωνιακού και Διαδικτυακού Mάρκετινγκ. Κατέχει Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και Μεταπτυχιακά στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Ενηλίκων και στο Επικοινωνιακό Μάρκετινγκ από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Συνεργάζεται ως Business and Life Coach με διάφορες εταιρίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, εκπαιδεύοντας στελέχη σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, και έχει συμμετάσχει σε αρκετά πανεπιστημιακά ερευνητικά προγράμματα. Έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές διαλέξεις σε διεθνή και τοπικά συνέδρια και σεμινάρια.

Εργασίες και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί τόσο σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων όσο και στον ημερήσιο Τύπο και το Διαδίκτυο.

Είναι ενεργό μέλος διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων και οργανισμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass