ΣΗΜΕΡΑ

Κηδεύεται ο Νίκος Μαμμωνάς

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2018 15:00

Στον Ιερό Ναό Αγ. Αχιλλίου Λάρισας, σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Μαμμωνά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, το περασμένο Σάββατο. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Πόπη, τα δύο του παιδιά Δημοσθένη και Βανέσσα και ένα εγγόνι.  

Συλλυπητήρια Κ. Αγοραστού

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός δήλωσε σχετικά: «Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαου Μαμμωνά. Ενός μαχητικού πολιτικού, που αγωνιζόταν με σθένος για τις ιδέες και τις αρχές του. Ο Νικόλαος Μαμμωνάς ήταν ένας έντιμος πολιτικός, χαμηλών τόνων που διακρίθηκε για τον μετριοπαθή λόγο του, το ήθος και την ευπρέπειά του. Υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος. Αφιέρωσε τη ζωή του στη στήριξη του νομού της Λάρισας και των ανθρώπων της. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass