Δωρεά στο Γραφείο εκπαίδευσης της ΔΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαρ 2018 13:58

Το Σωματείο δεχόμενο αίτημα από το Γραφείο Εκπαίδευσης της ΔΑ Λάρισας για εξοπλισμό του με όπλα τύπου AIRSOFT, απευθύνθηκε άμεσα στον φίλο και ελεύθερο επαγγελματία κ. Αθανάσιο Κατσικα, ο οποίος με χαρά δέχθηκε να αναλάβει το κόστος αγοράς.

Ο κ. Κατσικας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας Αθανάσιος Νταβούρας Αθανάσιος, παρουσία του Ταξιάρχου Βασίλειου Καραπιπέρη, Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, παρέδωσαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Σκοπευτηρίου του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας 4 πιστόλια USP και 1 υποπολυβόλο MP-5 τύπου AIRSOFT τα όποια είναι πιστά αντίγραφα των υπηρεσιακών όπλων που χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. καθώς και οι περισσότεροι Αστυνομικοί κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.
Έτσι οι Συνάδελφοι που υπηρετούν στη ΔΑ Λάρισας για τις ανάγκες της εκπαίδευσης τους, εκτός του πολύ καλού ανοιχτού Σκοπευτηρίου στη Κοιλάδα Λάρισας και του υπερσύγχρονου κλειστού Σκοπευτήριου στο Αστυνομικό Μέγαρο, θα έχουν πλέον στη διάθεση τους και τα όπλα τύπου AIRSOFT, για πιο ρεαλιστική εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των σεναρίων στο μάθημα της αυτοπροστασίας.
Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής οι εκπαιδευτές του Γραφείου Εκπαίδευσης της Δ.Α. Λαρισας Ανθυπαστυνόμοι Στυλιανός Αϊμαλάκης και Δημήτριος Καζάνας, επέδωσαν αναμνηστική πλακέτα στο χορηγό κ. Αθανάσιο Κατσικα, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω του επαγγέλματος (επιπλοποιός) κατασκεύασε και δώρισε εύχρηστα ερμάρια για τις ανάγκες του Γραφείου Εκπαίδευσης.
Στο τέλος της μικρής εκδήλωσης ο κ. Ταξίαρχος, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα απ τις υποχρεώσεις του, ασκήθηκε στην σκοποβολή με πραγματικά πυρά καθώς ως Υπαστυνόμος ήταν επί χρόνια Εκπαιδευτής στη Λάρισα και ο εμπνευστής και ιδρυτής του ανοιχτού Σκοπευτηρίου.
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας θα συνεχίσει το πολυεπίπεδο αγώνα της, στη τεράστια προσπάθεια που κάνει για καλυτέρευση του περιβάλλοντος εργασίας των Συναδέλφων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass