ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ

Ο οδοντίατρος Γιάννης Αναστασίου στο Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ.

Δημοσίευση: 05 Απρ 2018 22:12

Ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τα ονόματα σαράντα νέων στελεχών που πέρασαν τη διαδικασία αξιολόγησης και συνεντεύξεων και εντάχθηκαν στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο 50χρονος Αγιώτης επιστήμονας Γιάννης Αναστασίου.

Πρόκειται για εξέχων μέλος της τοπικής κοινωνίας, καλλιεργημένο άνθρωπο, που τα τελευταία χρόνια, πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, έχει επιλέξει να προσφέρει και στα κοινά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Είναι απόφοιτος του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το 1996 ξεκίνησε, και συνεχίζει ως σήμερα, να εργάζεται ως ιδιώτης οδοντίατρος στην Αγιά. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς. Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2011 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην οδοντική εμφυτευματολογία από την DGI. Είναι εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας από το 2017. Είναι παντρεμένος με την Άννα Γεροπούλου, ιδιώτη βιοπαθολόγο, και έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Μαίρη.

Για την επιλογή του αυτή από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στην «Ε»: «Όταν διαπιστώνουμε τα στραβά που συμβαίνουν γύρω μας, μπορούμε είτε απλά να τα διαπιστώνουμε, είτε να προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Αυτή η πεποίθηση με οδήγησε να συμμετέχω στη δημιουργία του Μητρώου Στελεχών. Η επιτυχής έκβαση της αίτησής μου ήταν αναπάντεχο γεγονός, γιατί πίστευα ότι η διαδικασία θα ήταν μια από τα συνηθισμένα. Διαπίστωσα, όμως, πως ήταν πραγματικά αξιοκρατική, πέρα από επιρροές και παρεμβολές, αλλά και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα ενός μεγάλου πολιτικού κόμματος. Τα κόμματα είναι ζωντανοί πολιτικοί οργανισμοί. Και για να παραμείνουν ζωντανοί χρειάζεται να τροφοδοτούνται από νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Όπως λέει κι ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία αλλάζει προς το καλύτερο. Κι εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλουμε, ώστε αυτή η αλλαγή να είναι χρήσιμη για τη Νέα Δημοκρατία, την Ελλάδα, αλλά και για τον τόπο μας ειδικότερα».

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass