ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ Η ΕΛΕΝΗ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί διεκδικώ την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 15:32

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας ανακοίνωσε χθες η Ελένη Ξυνοπούλου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου στα κομματικά όργανα της ΝΔ.

Αναλυτικότερα στη σχετική δήλωση υποψηφιότητας η σχολική σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων κ. Ξυνοπούλου αναφέρει τα εξής: Στις 13 Μαΐου η παράταξή μας εφαρμόζει το καταστατικό της και εκλέγει νέα κομματικά όργανα, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό, ξανά, το κόμμα στην κοινωνία, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης που έχουμε μπροστά μας ως χώρα. Έχοντας υπηρετήσει τα κοινά από πολλές θέσεις ευθύνης, πάντοτε τιμώμενη από τους πολίτες που πίστεψαν στις ικανότητες και στη διάθεση προσφοράς μου, και έχοντας δώσει όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω κι εγώ την εμπιστοσύνη τους, στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την παράταξη της ΝΔ και τη χώρα, δηλώνω υποψήφια για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας. Στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να σηματοδοτήσει μια, πραγματικά, νέα αρχή, για την πατρίδα μας, ενώνω τις μικρές μου δυνάμεις μαζί του και καλώ όλα τα στελέχη και τους φίλους της μεγάλης λαϊκής, φιλελεύθερης παράταξης, να δώσουν το παρών στις κάλπες, αναδεικνύοντας σε θέσεις ευθύνης, όλους εκείνους που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα, με στόχο μια παράταξη ακόμα πιο δημοκρατική, ακόμα πιο χρήσιμη για τον τόπο. Για μια παράταξη που θα καταφέρει να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass