ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 22ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 18ΧΡΟΝΟΥ

Μαθητής λυκείου θύμα ληστείας

* Ο συλληφθείς που αρνείται τις κατηγορίες θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών * Στο σπίτι του βρέθηκαν τα κλοπιμαία ενώ η ιατροδικαστική έκθεση ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και αποκλείει τα περί βιασμού

Δημοσίευση: 21 Απρ 2018 22:08

Φως στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε ένας 18χρονος μαθητής της Γ’ τάξης λυκείου της Λάρισας θα κληθούν να ρίξουν σήμερα οι εισαγγελικές αρχές. Μετά και την καταγγελία του 18χρονου ότι έπεσε θύμα βιασμού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψη 22χρονου Λαρισαίου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αρνείται τις κατηγορίες.

Στο σπίτι ωστόσο του 22χρονου φερόμενου ως δράστη του βιασμού, βρέθηκαν τα κλοπιμαία από τον 18χρονο μαθητή ενώ η ιατροδικαστική έκθεση στην οποία τονίζεται ότι «δεν μπορεί να αποκλεισθεί βιασμός», περιπλέκει αντί να διαλευκάνει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο 18χρονος, όλα ξεκίνησαν στην πλατεία Αγ. Μπλάνα στο Κέντρο της Λάρισας όπου συναντήθηκε με μεγάλη παρέα αγοριών, στις 9.30 προχθές το βράδυ.

Ο 18χρονος μαζί με τον δράστη βρέθηκαν στη συνέχεια στο παρκάκι επί της Νικηταρά όπου ο 22χρονος με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασε το πορτοφόλι το οποίο περιείχε την αστυνομική του ταυτότητα.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ο φερόμενος ως δράστης οδήγησε τον 18χρονο στο σπίτι του όπου στην είσοδο της πολυκατοικίας, ασκώντας εκ νέου σωματική βία, του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια τον οδήγησε στο διαμέρισμά του όπου και τον βίασε όπως κατήγγειλε ο 18χρονος. Ο μαθητής φαίνεται πως ακολούθησε τον 22χρονο αρχικά στην πολυκατοικία όπου διαμένει και στη συνέχεια στο διαμέρισμά του, με αντάλλαγμα να του επιστρέψει την ταυτότητα και το κινητό.

Ο 18χρονος μόλις έφυγε από το διαμέρισμα του δράστη κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλει τον βιασμό του από τον 22χρονο. Ετσι ακολούθησε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του 22χρονου όπου βρέθηκαν, όσα κατήγγειλε ο 18χρονος ότι του είχε κλέψει, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να συλληφθεί με τις κατηγορίες της ληστείας και του βιασμού.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο 18χρονος μεταφέρθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης όπου εξετάσθηκε ενώ στο πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μεταξύ άλλων σημειώνεται πως «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ο βιασμός».

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass