ΕΝΩ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Επανήλθαν από τη διαθεσιμότητα καθηγητές στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 8:24
Επανήλθαν από τη διαθεσιμότητα οι καθηγητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου Επανήλθαν από τη διαθεσιμότητα οι καθηγητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Επανέρχεται από τη νέα σχολική περίοδο στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου η ειδικότητα των βοηθών νοσηλευτών.

Η ειδικότητα αυτή πλαισιώνει ένα σύνολο επιλογών που δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν παράλληλα με το απολυτήριο Λυκείου, ένα πτυχίο ανταγωνιστικό σε πολλούς τομείς της οικονομίας και της αγοράς με αυξημένες πιθανότητες εργασιακής αποκατάστασης.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι η διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρίνα Νικηφορίδου, ο υποδιευθυντής κ. Ζήσης Μπουντουλούλης και ο σύλλογος καθηγητών υποδέχτηκαν με χαρά τους συναδέλφους Γκουτζινόπουλο Αθανάσιο, Θεοχάρη Ιωάννα, Νούλα Ελένη, Πολίτη Βιργινία, Σακατζή Δημήτρη και Τσέτσιλα Ελπινίκη που μετά από τη δοκιμασία της άδικης διαθεσιμότητας επέστρεψαν στο φυσικό τους χώρο και ανέλαβαν υπηρεσία.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι από το σχολικό έτος 2015-16 εκτός από τους Βοηθούς νοσηλευτές θα ισχύουν και οι εξής ειδικότητες:

Υπάλληλοι: Διοίκησης και Οικονομίας, Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού, Εμπορίας και Διαφήμισης,

Τεχνικοί: Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικός Ζωικής Παραγωγής, Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής, Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Εφαρμογών Πληροφορικής, Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ, Εφαρμογών Λογισμικού, Μηχανολ. Εγκ/σεων και Κατασκευών, Εγκ/σεων Ψύξης και Κλιματισμού, Οχημάτων, Μηχανικός Θερμικών Εγκ/σεων και Μηχανικός, Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αέριου,

Η περίοδος των εγγραφών ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου . Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

24920-22419 και 24920-22195

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass