Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΩΤΙΟΝ ΠΕΔΙΟΝ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

«Παρούσα και στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 16:28

Παρούσα στις επόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση όποτε και αν γίνουν δηλώνει η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευση, στον Δήμο Αγιάς «Δώτιον Πεδίον».

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση «Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί, όπως είναι γνωστό, θεμελιώδη θεσμό για την ποιότητα της Δημοκρατίας, ο οποίος συμπορεύτηκε μαζί της σχεδόν από τη σύσταση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους και πιο συγκεκριμένα από τη θέση σε ισχύ του β.δ. της 27-12-1833 «Περί συστάσεως των Δήμων έως σήμερα». Ωστόσο από το ν. 1065/1980 έως σήμερα έγιναν αλλεπάλληλες επεμβάσεις και τροποποιήσεις στο θεσμικό πλαίσιο των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α. Σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται πάλι να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της μέσα από τη μεταρρύθμιση που θα εφαρμοστεί μετά την ψήφιση του Κλεισθένη.

 Το Δώτιο Πεδίο είναι έτοιμο με θέσεις και αρχές να υποδεχτεί την όποια μεταρρύθμιση της πολιτείας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Ποτέ δεν μπήκαμε και δεν θα μπούμε στη διαδικασία αμφισβήτησης των θεσμών. Η δημοτική ομάδα της παράταξης του Δώτιου Πεδίου, αρραγής πορεύεται από το 2014 με μοναδικό της μέλημα τον ανθρώπινο παράγοντα. Το Δώτιο Πεδίο ως μια ισχυρή αντιπολίτευση 49% στέκεται με σοβαρότητα στην καθημερινότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές η δημοτική ομάδα του Δώτιου Πεδίου δηλώνει ξεκάθαρα παρούσα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η τοπική αυτοδιοίκηση αντιλαμβανόμενη ότι το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο επέτρεπε τη συντήρηση και την εκδήλωση ορισμένων παθογενειών προσπαθεί να εξορθολογήσει ό,τι στεκόταν στους κόλπους της και αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξή της. Η θέση του Δώτιου Πεδίου ήταν και θα είναι και στις επόμενες δημοτικές εκλογές ανθρωποκεντρική προτάσσοντας τους τομείς της Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Ποιότητας και Εύρυθμης Λειτουργίας των Οικισμών, Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πολιτικής Προστασίας. Με την επίμονη και διαρκή παρουσία μας σε όλες τις δομές, τις δράσεις και ενέργειες του Δήμου, κατά κοινή ομολογία των συμπολιτών μας, βοηθήσαμε στα μέγιστα στη λειτουργία του Δήμου και δεν διστάσαμε ποτέ να συγκρουστούμε για το συμφέρον του πολίτη και του τόπου. Έτσι συστρατευόμενοι, όλοι μαζί δηλώνουμε ξεκάθαρα «παρών» για τις επόμενες δημοτικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Δώτιου Πεδίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass