Να διαφυλάξουμε την ενότητα της ΝΔ

* Κάλεσμα Στ. Σπανογιάννη για συμμετοχή στις γαλάζιες κάλπες

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2018 22:04

Μήνυμα μαζικής συμμετοχής στις κάλπες όλων των μελών της Ν.Δ. Τυρνάβου απευθύνει μέσα από την «ΕτΔ» ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου Στέλιος Σπανογιάννης.

Ο κ. Σπανογιάννης στο μήνυμά του σημειώνει: «Το στοίχημα των εγγραφών έκλεισε το Σάββατο 5 Μαΐου με επιτυχία. Ρεκόρ προσέλευσης για τον Τύρναβο.Τώρα πρέπει όλα τα μέλη να προσέλθουν για να εκφραστούν μέσα από την εκλογική διαδικασία. Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της χώρας να ακολουθήσουν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν βάζει «διόδια» σε κανέναν που θέλει να ακολουθήσει την παράταξή μας. Είμαι ευχαριστημένος με το ενδιαφέρον του κόσμου διότι το μήνυμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε στην κοινωνία. Τώρα το μόνο που μένει μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου είναι όλοι να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το κύρος της Νέας Δημοκρατίας. Οι εκλογές πρέπει να πραγματοποιηθούν με ομαλότητα και κυρίως δίχως να ταλαιπωρηθεί κανένας νεοδημοκράτης από τη διαδικασία. Εφιστώ την προσοχή στην αρμόδια επιτροπή του κόμματος στο ότι η ασφάλεια του τόπου διεξαγωγής των εκλογών καθώς επίσης και η συμμετοχή όλων των μελών της Ν.Δ. Τυρνάβου χωρίς ταλαιπωρία είναι για όλους ένα στοίχημα μεγίστης σημασίας, που πρέπει να κερδηθεί. Καλώ τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθει στις κάλπες με ηρεμία και να διαμορφώσει ο ίδιος τη Νέα Δημοκρατία που επιθυμεί. Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της", καταλήγει ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass