Τιμήθηκε η μάνα στην Όσσα

* Κ. Κολλάτος: Της οφείλουμε την ύπαρξή μας

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 15:26

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού ,η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας.

Καλεσμένη ήταν η κοινωνιολόγος κ. Ειρήνη Ανθοπούλου η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε στη μάνα και σε όσα προσφέρει στην οικογένεια και την κοινωνία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας που συγχάρηκε την διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου Όσσας για την διοργάνωση ακόμη μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. «Δίνετε ζωή στο χωριό σας, από την πλευρά μας τόσο προσωπικά ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος όσο και μέσα από τον ΔΟΠΑΠΕΠ θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε το έργο σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάρρας.

Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τάσος Χαδουλός, ο τοπικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Γούσιος, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Αγγελής, η ταμίας κ. Φανή Ευθυμιάδη η γραμματέας κ. Χρύσα Μακρυγιάννη και το μέλος Μυροφόρα Νταφούλη και πολλές γυναίκες του χωριού.

ΜΗΝΥΜΑ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τιμούμε και γιορτάζουμε τη Γιορτή της Μητέρας ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης για την προσφορά της στην οικογένεια και στην κοινωνία.

Στη μητέρα οφείλουμε την ύπαρξή μας, τις αρχές και τις αξίες που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, μέρα και νύχτα, άγρυπνος φρουρός για να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί, να μας προσέχει, να μας προτρέπει και να μας αποτρέπει.

Η σημερινή γιορτή της μητέρας ειναι μία μέρα που μας υπενθυμίζει τον ξεχωριστό, μοναδικό και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο της στην κοινωνία και την οικογένεια. Είναι μία μέρα αναγνώρισης της προσφοράς της. Είναι μία μέρα τιμής και ευγνωμοσύνης.

Ολοι όσοι σταθήκαμε τυχεροί και μεγαλώσαμε στη μητρική αγκαλιά, οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτήν.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου!

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass