ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βόλου

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 15:20
Το φορτηγό που παρέσυρε την 82χρονη, την περασμένη βδομάδα στην οδό Βόλου Το φορτηγό που παρέσυρε την 82χρονη, την περασμένη βδομάδα στην οδό Βόλου

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν μεθαύριο Πέμπτη κάτοικοι της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου. Τη συγκέντρωση διοργανώνουν φορείς της συνοικίας με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο της 82χρονης Αικατερίνης Γ. Καραγιάννη η οποία τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στην προσπάθειά της να διασχίσει πεζή την οδό Βόλου.

Οι κάτοικοι, όπως αποφασίσθηκε στη χθεσινή σύσκεψη των φορέων της συνοικίας, θα συγκεντρωθούν μεθαύριο Πέμπτη 17 Μαΐου στις 13:15, στο ύψος σούπερ μάρκετ (Βόλου 108), εκεί όπου η 82χρονη έχασε τη ζωή της.

Για να ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας η οποία θα καταλήξει στη διασταύρωση της οδού Βόλου με τη λεωφόρο Καραμανλή. Πρόκειται για μια ακόμη κινητοποίηση των κατοίκων τη συνοικίας που με αφορμή τα τροχαία δυστυχήματα ζητούν τη λήψη μέτρων έτσι ώστε να απαγορευθεί η κίνηση των βαρέων οχημάτων μέσα στην κατοικημένη περιοχή, και τον αποχαρακτηρισμό της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου (από εθνική σε αστική οδό), έτσι ώστε να μην διέρχονται φορτηγά από την κατοικημένη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως η 82χρονη ήταν η δεύτερη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στην οδό Βόλου. Προηγήθηκε, στις 7 Μαρτίου, ο θανάσιμος τραυματισμός 28χρονης ποδηλάτισσας η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό στη διασταύρωση της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου με τη λεωφόρο Καραμανλή.

Στο μεσοδιάστημα σημειώθηκε κι άλλο τροχαίο, πάλι με φορτηγό αυτοκίνητο, όπου τραυματίσθηκε σοβαρά 77χρονος Λαρισαίος στην προσπάθειά του να διασχίσει πεζός την οδό Βόλου.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως στις 27 Απριλίου σημειώθηκε ένα ακόμη δυστύχημα (το τρίτο σε διάστημα λίγων ημερών) στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Καραμανλή όπου 26χρονος διανομέας καφέ έχασε τη ζωή του, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούσθηκε με διερχόμενο επιβατικό αυτοκίνητο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass