Για ελλιπή εξυπηρέτηση διαμαρτύρονται οι Δαμασιώτες

ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ.

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2018 22:22

Έντονες είναι, το τελευταίο διάστημα, οι διαμαρτυρίες από κατοίκους του Δαμασίου Τυρνάβου για τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μετά τη διακοπή της συνεργασίας των ΕΛΤΑ με τοπικό πράκτορα του Ταχυδρομείου, για λόγους που έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Μετά το κλείσιμο του Πρακτορείου των ΕΛΤΑ στο χωριό, το οποίο είναι από τα πλέον δυναμικά του νομού με 1.500 κατοίκους, με νέους ανθρώπους που μένουν στον τόπο τους, η εξυπηρέτηση είναι ελλιπής παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ταχυδρόμων του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Τυρνάβου.

Ωστόσο το πρόβλημα είναι προσωρινό αφού έχει γίνει προκήρυξη δύο φορές για τη σύμβαση ιδιώτη που θα αναλάβει στο χωριό το πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ.

Η πρώτη προκήρυξη απέβη άκαρπη ενώ η δεύτερη που έληξε στις 15 Μαΐου πήρε τον δρόμο για την εξέτασή της υπηρεσιακά στα κεντρικά της Αθήνας από τα ΕΛ.ΤΑ και σύντομα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση και να αναλάβει το πρακτορείο ένας από τους δύο Δαμασιώτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ.

Μέχρι τότε τρεις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για δύο ώρες, ταχυδρόμος από τον Τύρναβο μεταβαίνει στο Δαμάσι και κάνει διανομή αλληλογραφίας αλλά και όποιες άλλες συναλλαγές είναι για τους και από τους κατοίκους του Δαμασίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το κλείσιμο του Πρακτορείου στο χωριό ο δήμαρχος Τυρνάβου έκανε ενέργειες προς τα κεντρικά των ΕΛΤΑ ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Μια λύση, οποία όπως φαίνεται, δεν θα αργήσει πολύ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass