Στη Λάρισα ομιλία του Δημ. Κουτσούμπα και συναυλία του Θωμά Μπακαλάκου

100 ΠΟΛΕΙΣ -100 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2018 15:32

Στο πλαίσιο της απόφασης της Κ.Ε. του κόμματος, ‘’100 πόλεις -100 εκδηλώσεις- για τα 100 χρόνια’’, οι τομεακές οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, προετοιμάζουν τη μεγάλη επετειακή εκδήλωση, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου στις 7.30 μ. μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με ομιλητή τον ΓΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Καλούμε τους εργαζόμενους – εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, να ακούσουν την πολιτική πρόταση του κόμματός μας, τόνισαν στελέχη του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου χθες στα γραφεία του κόμματος. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Μπιζαϊντές, γραμματέας και οι Άγγελος Σίμος και Ζήσης Γκαραλιάκος, μέλη του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ, ανέλυσαν τον σκοπό της εκδήλωσης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Το 2018 το Κόμμα μας συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δράσης. Δράσης πρωτοπόρας για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των φτωχών καταπιεζόμενων στρωμάτων της πόλης και του χωριού, για μια άλλη κοινωνία το σοσιαλισμό –κομμουνισμό. Σήμερα αποδεικνύεται περισσότερο από ποτέ, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μεγαλύτερο ή μικρότερο, που να μην συνδέεται με το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει στην προμετωπίδα του την επιδίωξη του κέρδους. Σήμερα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να απολαμβάνει η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, τον πλούτο που παράγουν. Για να γίνει το δίκιο μας πράξη χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, εργατικό κίνημα ισχυρό, μπροστάρη στην κοινωνική συμμαχία για την ανατροπή του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ για τη ζωή που τους αξίζει. Να ενταχθούν στον οργανωμένο αγώνα, στις γραμμές του ταξικού εργατικού κινήματος, στο αγωνιστικό αγροτικό κίνημα, βάζουν προϋποθέσεις για το σήμερα και το αύριο. Οι θυσίες σ’ αυτό το δρόμο, είναι πολύ μικρότερες από τις θυσίες για τα κέρδη των μεγάλων συμφερόντων».

*Μετά την ομιλία, ο συνθέτης Θωμάς Μπακαλάκος θα δώσει μεγάλη συναυλία με την πολυμελή ορχήστρα «Καπνισμένο Τσουκάλι». Τα έργα θα ερμηνεύσει το μουσικό σύνολο του διακεκριμένου συνθέτη Δημήτρη Φωτιάδη. Ο Θωμάς Μπακαλάκος, που θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μερικά από τα χαρακτηριστικά τραγούδια του, τον εμπιστεύτηκε να ενορχηστρώσει τα τραγούδια για την πολυμελή ορχήστρα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass