Επικίνδυνες δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Η Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ για την επίσκεψη των Καμμένου - Πάιατ στην 110 Π.Μ.

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2018 15:42


Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, «καλεί την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης μας, τους φορείς τους να καταδικάσουν την προκλητική φιέστα που στήθηκε με τον ερχομό στην 110 Π.Μ. του τοποτηρητή Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου με την οποία επίσημα ανήγγειλαν την 110 Π.Μ. ως «μόνιμη βάση» των ΗΠΑ.


Προκλητικά αναφέρθηκαν στη «θετική ματιά» με την οποία βλέπουν οι πολίτες της Λάρισας αυτή τη συνεργασία με την έναρξη των επιχειρήσεων από εκεί αμερικάνικων μη επανδρωμένων αεροχημάτων (drones), αποκρύπτοντας ότι με τέτοιες συμφωνίες και η πόλη μας γίνεται «μόνιμος» στόχος σε κάθε πολεμική επιχείρηση που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μ. Ανατολής.
Η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας την οποία επικαλούνται είναι δεμένη άρρηκτα με την εμπλοκή της χώρας στο αιματοκύλισμα των λαών όπου γης για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτή για τον λαό της χώρας και τους λαούς της περιοχής.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη συγκατάθεση των άλλων πολιτικών κομμάτων που δεν λένε κουβέντα, έχει αναλάβει επικίνδυνες δεσμεύσεις για τον λαό της χώρας στο πλαίσιο των σχεδίων των μακελάρηδων των λαών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, των οποίων εξελίσσεται ως δεξί χέρι. Αρνούμαστε να γίνουμε κρέας στα κανόνια των ιμπεριαλιστών για να μοιράζουν τον πλούτο που εμείς παράγουμε. Να δυναμώσουμε τώρα τον αγώνα και την πάλη για άμεση απεμπλοκή της χώρας από το ΝΑΤΟ και κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό. Να φύγουν τώρα οι βάσεις που μετατρέπουν τη χώρα μας σε ορμητήριο θανάτου» καταλήγει το ΚΚΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass