Στηρίζουν το συλλαλητήριο για Μακεδονία

Κάλεσμα Αποστράτων Στρατού, Στ. Ροντούλη

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2018 15:44

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικού Στρατού (Κων. Βλάχος και, Χρ. Σβερώνης, Γ. Ασμίνης, Χρ. Μαλισόβας, Γ. Στέφος αντίστοιχα) καλούν «όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ και μη, με τις οικογένειές και φίλους τους, να δώσουν το βροντερό παρών στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 19.30 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Η ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας - αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της - θεωρεί ότι αποτελεί εθνική υποχρέωση όλων μας η συμμετοχή στο συλλαλητήριο, προκειμένου να λάβουν άπαντες το μήνυμα ότι το όνομα της Μακεδονίας και ό,τι αυτό πρεσβεύει, δεν είναι για πούλημα. Τα παιχνίδια τέλος.

Να αντιληφθούν όσοι προσποιούνται ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από τις ογκώδεις διαμαρτυρίες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών ότι, σύσσωμος ο ελληνικός λαός διαφωνεί κάθετα στις όποιες διεργασίες γίνονται ερήμην του, προκειμένου να ξεπουλήσουν το ιερό όνομα της Μακεδονίας προς χάριν , δήθεν του εθνικού συμφέροντος.

Το μόνο εθνικό συμφέρον που αναγνωρίζουμε, είναι η απαγόρευση σε οιονδήποτε άσχετο να σφετερίζεται την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, την ίδια την ένδοξη την ιστορία μας και αυτό το συμφέρον θα υπερασπισθούμε με οποιοδήποτε κόστος».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Β. Ροζής.

Η «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν ένα βροντερό "παρών", γιατί η Ιστορία, ο Πολιτισμός και η Εδαφική Ακεραιότητα της πατρίδας μας δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενα διπλωματικών συναλλαγών ή ξεπουλήματος. Το φαιδρό ιδεολόγημα του ψευδο-αλυτρωτικού μακεδονισμού των Σκοπίων , που απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας, δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί με την υπογραφή της Ελλάδας.

Η ψυχή των Ελλήνων πατριωτών φλέγεται για τη Μακεδονία.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης στη Λάρισα, η "Δράση Πολιτών" θα προσφέρει, δωρεάν, λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει από την Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, στις 7:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972-721081 (Στέλιος Γ. Ροντούλης)

*Στη Λάρισα σήμερα - και στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του συλλαλητηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες - θα βρίσκεται και αντιπροσωπεία από τους «Ιππείς» της Κρήτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass