Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Και μόνο γι’ αυτό αξίζει…»

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2015 8:30

 

 

«Και μόνο γι' αυτό, αξίζει που είμαστε η κυβέρνηση που είμαστε και όλος ο αγώνας που δίνουμε για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη», δήλωσε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, με αφορμή την εφαρμογή των τριών μέτρων του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, που περιλαμβάνονται στον πρώτο νόμο που είχε φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Για τη δωρεάν επανασύνδεση και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, το επίδομα ενοικίου και την επιδότηση σίτισης, προκειμένου να ανακουφιστούν οι οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

«Από σήμερα» τόνισε χθες η Α. Βαγενά, «χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που έχουν δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων και ζουν σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας, είδαν το όνομά τους ανάμεσα στους δικαιούχους για το πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που ψηφίστηκε πρόσφατα από το ελληνικό Κοινοβούλιο και τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα. Πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν θα βρεθούν στον δρόμο, με το επίδομα στέγασης και ότι οι οικογένειές τους θα έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά για να επιβιώσουν, με την κάρτα σίτισης και το επίδομα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass