Από τη Νίκαια έκανε την αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Α.

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 20:07

Τον κύκλο των εκδηλώσεων άνοιξε χθες το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους του νομού με εξαίρεση τον Δήμο Λάρισας μιας και υπάρχει ήδη η «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Η αρχή των εκδηλώσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο της συγκρότησης «ευρύτερων και συμμαχικών αυτοδιοικητικών εγχειρημάτων», ενόψει και των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έγινε από τη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ.
Η χθεσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλελέρ, και θέμα της ήταν: «Ποια είναι η άλλη, η νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία έχει ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας; Τι αλλάζει ο «Κλεισθένης Ι»; Γιατί χρειάζεται ένα «νέο, ενωτικό και νικηφόρο δημοκρατικό ρεύμα πολιτικής αλλαγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;». Τα θέματα για τη νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις αλλαγές που προβλέπει ο «Κλεισθένης Ι» ανέπτυξε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλία Μάνθος Σαρρής.
Στόχος των συγκεκριμένων εκδηλώσεων είναι η συγκρότηση ευρύτερων και συμμαχικών αυτοδιοικητικών εγχειρημάτων, στο πρότυπο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».
Σύμφωνα με τους διοργανωτές αυτές γίνονται για να αποσαφηνιστούν οι διακριτοί ρόλοι κομμάτων και αυτοδιοικητικών κινήσεων – διοικήσεων. Για την ανάδειξη του ρόλου και την ευθύνη των αυτοδιοικητικών κινήσεων, τον ρόλο των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την ανάπτυξη αυτοδιοικητικών πρωτοβουλιών κάνοντας συγχρόνως ο κ. Σαρρής αναλυτική αναφορά στον «Κλεισθένη Ι» που εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή.
Οι εκδηλώσεις αυτές αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και στους άλλους δήμους του νομού με στόχο να ολοκληρωθούν έως το τέλος του καλοκαιριού έτσι ώστε τον προσεχή Σεπτέμβρη να δημιουργηθούν οι αυτοδιοικητικές κινήσεις που μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουν τρέξει τις διαδικασίες για να αναδειχθούν οι επικεφαλής τους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό έκαναν η Μυρτώ Παπακωνσταντίνου στέλεχος της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλελέρ και ο Στέργιος Γούσης συντονιστής γραμματέας της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλελέρ.  Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας, ο Γιώργος Ακριβούλης στέλεχος των ΑΝΕΛ, ο Βασίλης Μακατός επικεφαλής της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Κιλελέρ στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ο επιχειρηματίας Νίκος Μπρέτας.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass