Συμμαχίες γνώσης στο 33ο Δημοτικό Σχολείο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ F.I.R.E. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ERASMUS

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 20:09

Ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος F.I.R.E. που αφορά στη δημιουργία και αξιοποίηση σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων, καθώς και των πέντε στρατηγικών συμπράξεων σχολείων του ν. Λάρισας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού

προγράμματος Erasmus+, πραγματοποιήθηκε χθες στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν ενημερώθηκαν για την προσπάθεια συναδέλφων τους να δημιουργήσουν τη δική τους «ιστορία επιτυχίας», στο πλαίσιο του Erasmus+ και κατ’ επέκταση να αποτελέσουν θετικά πρότυπα για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς και παραδείγματα προς μίμηση. Εκπαιδευτικοί σχολείων της Λάρισας, της Βερδικούσιας, του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, παρουσίασαν τα προγράμματα που υλοποίησαν στα σχολεία τους, αποδεικνύοντας στην πράξη πως τα οφέλη τόσο για τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν είναι πολλά, αφού μέσω αυτών γνωρίζουν άλλες κουλτούρες, χώρες και τους πολιτισμούς τους, τα εκπαιδευτικά τους συστήματα, ενισχύουν τις τεχνολογικές, κοινωνικές και γλωσσικές τους δεξιότητες καθώς και την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής τους διάστασης και νοοτροπίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass