«Αντιδημοκρατικές συμπεριφορές»...

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2018 15:48

«Η συμπεριφορά προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παπαδόπουλο μερικών «αγανακτισμένων» από το ακροατήριο της εκδήλωσης για την ΚΑΠ που οργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, έρχεται να επιβεβαιώσει με κατηγορηματικό τρόπο το περιεχόμενο και τους ρόλους που έχει διανείμει η αντιπολίτευση της ΝΔ σε μια σειρά θεσμικά όργανα και φορείς», σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, που επανερχόμενος στην υπόθεση επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Θεσμικά όργανα και φορείς που οφείλουν να προστατεύουν το κύρος των επιστημονικών και εργασιακών χώρων που εκπροσωπούν. Το δυστύχημα είναι ότι σε αυτόν τον κατήφορο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας συμπαρασύρεται και μέρος των διοικητικών εκπροσώπων κάποιων φορέων, που αντίθετα από κάθε επιστημονική και συνδικαλιστική δεοντολογία, δέχεται να χρησιμοποιείται από μια πολιτική που απαξίωσε στο παγκόσμιο στερέωμα τη χώρα.
Και βέβαια μπορεί ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός να επιχειρεί να δικαιολογηθεί με την απουσία του για όσα συνέβησαν, αλλά στο «δια ταύτα» η ιταμή και προκλητική συμπεριφορά ορισμένων «αγανακτισμένων», παρουσία αντιπεριφερειαρχών «του» και εκπροσώπων της διοίκησης επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων τον καθιστά υπόλογο στην πλατιά δημοκρατική κοινωνία της περιοχής μας. Είναι φανερό ότι η αντιπολίτευση της ΝΔ που στηρίζει και εκπροσωπεί ο κ. Αγοραστός, αρνείται τον δημοκρατικό διάλογο και τη λογική επιχειρηματολογία, για όσα προωθεί η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και η παγκόσμια επίσημη αλλά και κοινή γνώμη καθολικά επικροτεί και αποδέχεται… Αυταπατώνται αν νομίζουν ότι μπορούν να σκεπάσουν την καθολική αποτυχία τους με εθνικιστικές κραυγές, που ένα ολοκληρωτικά απαξιωμένο σύστημα επιλογών οδήγησε στη χρεοκοπία και στη διεθνή απομόνωση της χώρας…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass