Διαλέξεις του Νίκου Λυγερού

ΣΕ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 15:18

Ένα πλούσιο τριήμερο μας υπόσχεται η παρουσία του γνωστού στρατηγικού αναλυτή δρ. Νίκου Λυγερού στην ευρύτερη περιοχή, από τις 29 Ιουνίου έως και την πρώτη Ιουλίου, με διαλέξεις διαφόρου περιεχομένου και δραστηριότητες που είναι ανηρτημένες και στον ιστότοπο του ιδίου (http://www.lygeros.org/talks.php).

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή 29/06/2018 και ώρα 7.00 μ.μ. το απόγευμα ο ο κ. Λυγερός θα δώσει ανοικτή διάλεξη με θέμα «ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ». στον Πλαταμώνα Πιερίας στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΟΣ», οδός Φρουρίου 18, έναντι βίλας Μοσκώφ. Εκεί ο γνωστός στρατηγιστής θα μας αναλύσει πώς να περνάμε ποιοτικό χρόνο και να χαιρόμαστε τις διακοπές μας με τις οικογένειές μας είτε και μόνοι, χρησιμοποιώντας την πλαστικότητα του εγκεφάλου μας, χωρίς να αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε σε συνθήκες που δεν ικανοποιούν τις πραγματικές μας προτιμήσεις και τους στόχους που εμείς θέτουμε για τη ζωή μας. Δεν είναι τυχαία η επιλογή για την αφίσα της διάλεξης (http://www.lygeros.org/talk.php?talk=20180629_platamonas) του χαμαιλέοντα, ενός εξελιγμένου είδους σαύρας, η ονομασία του οποίου είναι σύνθετη από το χαμαί και λέων (λιοντάρι του εδάφους), που αποτελεί τον maître της παραλλαγής και στο περιβάλλον αποκτά το χρώμα του αόρατου.

Μεθαύριο Σάββατο 30/06/2018 και ώρα 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΟΣ» οργανώνεται δίωρο masterclass με θέμα «Έξυπνα παιχνίδια και νοητική εξέλιξη» για παιδιά ηλικίας 7 έως και 9 ετών με τα οποία ο Δάσκαλος θα ασχοληθεί με μεθόδους νοητικής εξέλιξης των παιδιών. Ισχύει περιορισμένος αριθμός θέσεων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6936-655.726. Θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

(http://www.lygeros.org/talk.php?talk=20180630_platamwnas_masterclass)

Την Κυριακή 01-07-2018 το πρωί περί ώρα 10.15 π.μ. ο Δάσκαλος θα παραστεί σε επιμνημόσυνη δέηση στη μνημείο των ΑΝΖΑC στα Αμπελάκια και στη συνέχεια θα δώσει ανοικτή διάλεξη που διοργανώνει ο Δήμος Τεμπών στο Δημοτικό σχολείο Αμπελακίων περί ώρα 11.00 πμ με θέμα «Οι ΑΝΖΑC ως στρατηγική θυσία για την Ελλάδα» για τα γενναία παλληκάρια των Αυστραλών και Νεοζηλανδών που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία ήρθαν από τη μακρινή γη τους να υπερασπιστούν την ελευθερία των Ελλήνων και μάλιστα δύο φορές: και στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο το 1915 στην Καλλίπολη και στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο το 1941.

(http://www.lygeros.org/talk.php?talk=20180701_dhmos_tempwn)

Τέλος το βράδυ της Κυριακής 01/07/2018 και ώρα 08.00 μ.μ. θα δοθεί από τον ίδιο ανοικτή διάλεξη στο ξενοδοχείο Μετροπόλ στη Λάρισα με θέμα "Σκοπιανό και Προσύμφωνο".

(http://www.lygeros.org/talk.php?talk=20180701_larisa_)

Με το καλό να τον υποδεχτούμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass