Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την έκταση του ΕΘΙΑΓΕ

ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 15:08

Την προκήρυξη του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών για τη διαμόρφωση της έκτασης του ΕΘΙΑΓΕ αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας που θα συνεδριάσει σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται επίσης, να εγκριθεί η μελέτη του έργου "Ανακατασκευή οδών Κύπρου - Νικηταρά - Αυξεντίου - 23ης Οκτωβρίου - Βενιζέλου" ενώ θα ληφθεί κανονιστική απόφαση με θέμα "Μελέτη κυκλοφοριακής ρύθμισης των οδών που βρίσκονται εντός της 2ης υποπεριοχής ήπιας κυκλοφορίας και αποτελούν τμήμα της περιοχής 1 (που περικλείεται από τις οδούς Νικηταρά, Γ. Σεφέρη, Αγιάς, Ηρ. Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου)". Όπως και η κανονιστική απόφαση με θέμα "Μελέτη κυκλοφοριακής ρύθμισης των οδών που βρίσκονται εντός της 1ης υποπεριοχής ήπιας κυκλοφορίας και αποτελούν τμήμα της περιοχής 1 (που περικλείεται από τις οδούς Νικηταρά, Γ. Σεφέρη, Αγιάς, Ηρ. Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου". Τέλος αναμένεται να εγκριθεί η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - ΕΛΚΕ και του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας/ΠΕΔΥ Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass