Αλεξανδρινή: Προωθείται λύση στους τίτλους ιδιοκτησίας

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2018 22:45

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η τακτική γενική συνέλευση των κατοίκων του παραλιακού οικισμού της Αλεξανδρινής με την παρουσία των κατοίκων.

Η Γ.Σ. έγινε με τη βεβαιότητα για λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στην περιοχή. Με υπομονή, διοίκηση και κάτοικοι αναμένουν την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων από τους κυβερνητικούς παράγοντες. Τονίστηκε ότι πλέον δεν χωρούν αναβολές γιατί και ο τελευταίος παράγοντας γνωρίζει το δίκιο για το άδικο και γι’ αυτό επιβάλλεται η προώθηση των ενεργειών ώστε σύντομα η Αλεξανδρινή να περάσει στην κανονικότητα.

Ο πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος υπογράμμισε την ικανοποίηση του συλλόγου για τη δέσμευση της υφυπουργού Οικονομικών κ. Αικ. Παπανάτσιου για άμεση λύση στο ιδιοκτησιακό. Η αναβλητικότητα δεν παράγει αποτελέσματα, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος. Λύση που συμφωνήθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα ενώπιον αντιπροσωπείας στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα και με παρόντες τον πρόεδρο και τον ταμία κ. Ηλία Κίτσο και Χάρη Καραμπαλίση, τον νομικό σύμβουλο κ. Βασίλη Κούτα, την εκπρόσωπο της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης κ. Ντελάκη, τον βουλευτή κ. Νίκου Παπαδόπουλο και άλλων υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Κίτσος σημείωσε ότι: «Ελπίζουμε στην άμεση προώθηση της λύσης που περιλαμβάνει την επίλυση του ζητήματος των τίτλων ιδιοκτησίας».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, καθώς και για την προώθηση των έργων, τα οποία είναι σε αναμονή άμεσης υλοποίησης.

 Με χθεσινή του δήλωση στην «Ε» ο κ. Κίτσος εκ μέρους της διοίκησης σημειώνει: «Οι κάτοικοι της Αλεξανδρινής με υπομονή αναμένουν να δουν αποτέλεσμα στην πορεία υλοποίησης υποσχέσεων και δεσμεύσεων. Η Αλεξανδρινή, μια πανέμορφη περιοχή στα παράλια της Λάρισας, με μια απέραντη παραλία πρέπει να προσεχθεί περισσότερο και να δοθεί η δυνατότητα περισσότερος κόσμος να την απολαύσει προωθώντας την ανάπτυξή της γιατί ανάπτυξη σημαίνει συγκεκριμένα έργα, συγκεκριμένες λύσεις με σχέδιο και όραμα. Γι’ αυτό δεν χωράνε άλλο καθυστερήσεις, κωλυσιεργίες και αναβλητικότητα, η προσπάθεια συνεχίζεται, ο σύλλογος αγωνίζεται οι παράγοντες πρέπει να ενεργήσουν, χορτάσαμε υποσχέσεις, αλλά αυτό που μετράει είναι οι δράσεις και τα αποτελέσματα».

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass