Της… υπομονής στη Διεύθυνση Μεταφορών

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 22:00

Από το φιλότιμο των υπαλλήλων και εξεταστών της Διεύθυνσης Μεταφορών εξαρτώνται εκατοντάδες πολίτες του νομού που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Και αυτό γιατί μετά τη σχετική υπουργική απόφαση του Μαΐου, με την οποία ορίζονταν ως αποζημιώσιμες -επιπλέον του ωραρίου- μόνο 6 ώρες (αναδρομικά τα οποία ακόμη δεν έχουν καταβληθεί), οι ώρες εξέτασης των υποψηφίων έχουν περιορισθεί σημαντικά.   

Η γνωστή υποστελέχωση της Υπηρεσίας από προσωπικό, σε συνδυασμό με την υποχρεωτική (και με απόφαση του ΣτΕ) χορήγηση καλοκαιρινής άδειας στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη αναμονή στους υποψηφίους οδηγούς. Εξάλλου η συμμετοχή στις εξετάσεις οδήγησης τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται, λόγω του ενδιαφέροντος που δείχνουν φοιτητές και μαθητές. Ωστόσο στελέχη της Υπηρεσίας υποστηρίζουν ότι «τόσο εντός ωραρίου (ακόμη και την Πέμπτη που η Υπηρεσία είναι κλειστή για το κοινό), όσο και στις 6 επιπλέον ώρες που διαθέτουν για τις εξετάσεις προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν κι είναι εφικτό. Και φυσικά περιπτώσεις που κρίνονται επείγουσες (π.χ. ταξίδι στο εξωτερικό, κ.λπ.) έχουν προτεραιότητα».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass