Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2018 15:42

* Από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας έγινε γνωστό πως όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης στα θύματα των πυρκαγιών της Αττικής και συγκεκριμένα: Εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.), γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ. Τα είδη συγκεντρώνονται στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, Δευκαλίωνος και Πατρόκλου, Λάρισα, 1ος όροφος.

* Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας» και η ΕΛΜΕ Λάρισας προχωρούν σε συλλογή τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική.

Η λίστα των αναγκών είναι κονσέρβες κρεάτων, ψαρικών, χυμών ντομάτας για ζυμαρικά, δημητριακά, μπισκότα, φρυγανιές, ελαιόλαδο, λάδι για τηγάνισμα, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, καθαριστικά σπιτιού, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες και παιδικές τροφές.

Η παράδοση θα γίνεται από σήμερα Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου και από ώρες 6-9 μ.μ στα Γραφεία των Συλλόγων Εκπαιδευτικών, πεζόδρομος Λαπιθών 6, Λάρισα (πλησίον Ωδείου Λάρισας).

* Το Τ.Τ. Λάρισας του ΣΕΟ ανοίγει την Εστία του στην οδό Βελή 8 από σήμερα Τετάρτη έως και την Τρίτη 31/7/2018 (εκτός της Κυριακής), και ώρες από 7 έως 9 μ.μ. (τηλέφωνο 2410-535581), για να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής.

Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι: Γάζες, Betadine, Fucidin, αντιβιοτικά (παιδικά και ενηλίκων), παυσίπονα (παιδικά και ενηλίκων), μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς διαρκείας - ενδεικτικά αναφέρουμε: Λάδι, ζάχαρη, καφέ, μπισκότα, κονσέρβες λαχανικών, κρεατικών, ψαρικών, φρούτων, μαρμελάδες, μέλι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, γάλα μακράς διάρκειας κ.λπ.)

Όλα συσκευασμένα και με μακρά διάρκεια.

Παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες - και ιδιαίτερα ο οδηγικός κόσμος της πόλης - να ανταποκριθούν. Οι ανάγκες είναι πολλές και μεγάλες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass