Με Στ. Ροντούλη ο Γ. Μηλιώνης

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 22:04
Εδωσαν τα χέρια για τον Μάιο του 2019 οι Στέλιος Ροντούλης και Γιώργος Μηλιώνης Εδωσαν τα χέρια για τον Μάιο του 2019 οι Στέλιος Ροντούλης και Γιώργος Μηλιώνης

Σε προεκλογική τροχιά η χώρα εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019 και οι ζυμώσεις άρχισαν και συνεχίζονται. Στον Δήμο Τυρνάβου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δράση Πολιτών» κ. Στέλιος Ροντούλης συνεχίζει τις διεργασίες και συναντήσεις με προσωπικότητες του Δήμου Τυρνάβου για τη συγκρότηση του δημοτικού ψηφοδελτίου.

Ο κ. Ροντούλης έδωσε τα χέρια με έναν ιδιαιτέρως αγαπητό και σεβαστό Αμπελωνίτη. Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Μηλιώνη. O κ. Μηλιώνης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν για τρεις θητείες. Συγκεκριμένα στον πρώην Δήμο Αμπελώνα με τον συνδυασμό της δημάρχου κ. Αναστασίας Ψύρρα, στη συνέχεια με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Θανάση Χρυσοβέργη και στη συνέχεια στον «Καλλικρατικό» Δήμο Τυρνάβου με τον συνδυασμό του π. δημάρχου κ. Θανάση Νασίκα.

Βιοπαλαιστής από τα παιδικά του χρόνια, όπως και τα αδέλφια του, με τα οποία μετά από αγώνα και σκληρή δουλειά ίδρυσαν τη γνωστή εταιρεία οικοδομικών υλικών στον Αμπελώνα, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους.

Μιλώντας μετά τη συνάντησή του με τον κ. Γιώργο Μηλιώνη στην «Ε», ο κ. Στέλιος Ροντούλης σημείωσε με έμφαση ότι η παράταξη, της οποίας είναι επικεφαλής, στις προηγούμενες εκλογές κατέκτησε την πρωτιά στον Αμπελώνα. Τώρα δυναμώνει ακόμα περισσότερο με τρανταχτές παρουσίες όπως αυτή του κ. Γιώργου Μηλιώνη.

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Μηλιώνης σημείωσε ότι είναι στο πλευρό της ανεξάρτητης παράταξης «Δράση Πολιτών» και του κ. Στέλιου Ροντούλη γιατί πιστεύει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις. Ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει πολιτικά στον χώρο όπου ανήκει, αλλά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζονται κομματικές ταμπέλες, αλλά προέχει το καλό του τόπου και καταλήγει: «Σ’ αυτήν τη χρονική περίοδο πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Στέλιος Ροντούλης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Τυρνάβου και με την ψήφο του λαού να είναι ο νέος δήμαρχος την επόμενη 4ετία, γι’ αυτό και είμαι στο πλευρό του».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass